06.03.2023
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Οι δεξιότητες που οδηγούν στην επαγγελματική επιτυχία: διάλεξη για φοιτητές Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Κρήτη

Φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Κρήτη παρακολούθησαν μια άκρως επιμορφωτική διάλεξη με στόχο την προσωπική και επαγγελματική τους ανάπτυξη.

 

Στο πλαίσιο των στοχευμένων δράσεων για την επαγγελματική ανέλιξη των φοιτητών και την επαφή τους με καταξιωμένους φορείς του κλάδου τους, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Κρήτη διοργάνωσε διάλεξη με θέμα:

«Οι 6 απαραίτητες δεξιότητες για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία στην βιομηχανία της φιλοξενίας». 

Για το συγκεκριμένο θέμα, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξένησε στο αμφιθέατρο του Campus Ηρακλείου Κρήτης, τη Γενική Διευθύντρια των πολυτελών ξενοδοχείων The Royal Blue Resort & Spa και The Royal Senses Curio Collection by Hilton, κα Αϊβαλιώτη Υπαπαντή.

Σε μία εξαιρετικά διαδραστική ομιλία, η κα Αϊβαλιώτη ανέλυσε τις 6 απαραίτητες δεξιότητες που απαιτούνται για μια επιτυχημένη πορεία στον κλάδο της φιλοξενίας. Μετά το πέρας της παρουσίασης, οι φοιτητές είχαν την μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουν με μια καταξιωμένη επαγγελματία, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της φιλοξενίας. Απαντώντας στις ερωτήσεις τους, η κα Αϊβαλιώτη μοιράστηκε ακόμα περισσότερες συμβουλές σχετικά με τις πιο αποτελεσματικές κινήσεις και τα μέσα που κάνουν έναν νέο επαγγελματία να ξεχωρίσει και να διεκδικήσει υψηλόβαθμες θέσεις στον Τουρισμό.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ