29.11.2022
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

To Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην κορυφαια εμπορική έκθεση Τουρισμού ΧΕΝΙΑ 2022

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο σημαντικότερο εκθεσιακό event της εγχώριας τουριστικής βιομηχανίας!

Δίνοντας σταθερά το παρών στα μεγάλα γεγονότα του τουριστικού κλάδου, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμμετείχε στην Έκθεση Τουρισμού Xenia 2022. Σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης, ακαδημαϊκοί εκπρόσωποι και φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου   υποδέχονταν ενδιαφερόμενους στο ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο μας, για να τους συστήσουν τη 10 φορές βραβευμένη Σχολή Τουρισμού και να τους παρέχουν ενημέρωση σχετικά με τα προγράμματα και τις δράσεις της.

 

Μέσω της έκθεσης και των δράσεων που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο αυτής, έγιναν ορατοί οι βασικοί άξονες στους οποίους θα στηριχτεί η νέα εποχή του ελληνικού τουρισμού. Μία από αυτές ήταν και η συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Xenia Digi Hotel, υπό τον συντονισμό του κ. Αλέξανδρου Δαρδούφα, Operations Manager – VET by EHL Programme του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Πρόκειται για τη συζήτηση «Websites: Από βιτρίνα σε πολυεργαλείο: περιεχόμενο, φωτογραφίες, Εxperiences, SEO» με ομιλητές τον κ. Δημήτρη Σερίφη CEO της Nelios, τον κ. Άγγελο Καραγκουνάκη CEO της Hotelwize και τον φωτογράφο κ. Γιώργο Φάκαρο Vision Required της Fakaros.com. Οι ομιλητές εξήγησαν το πώς σήμερα ένα σύγχρονο website εξυπηρετεί πολλαπλούς σκοπούς σε ένα ξενοδοχείο, προβάλλοντας ουσιαστικά όλες τις υπηρεσίες που αυτό παρέχει προς τους υποψήφιους πελάτες.

Η πρωτοβουλία "Digi Hotel" της Xenia, φιλοξενεί εξειδικευμένους εισηγητές οι οποίοι παρουσιάζουν όλα τα σύγχρονα εργαλεία του Digital Marketing για τον κλάδο της τουριστικής βιομηχανίας και τους τρόπους αξιοποίησής τους από τους ξενοδόχους, αλλά και τα στελέχη του τουρισμού.

Η Έκθεση Τουρισμού Xenia πραγματοποιείται ετησίως και θεωρείται η καρδιά της τουριστικής βιομηχανίας.

Η τουριστική έκθεση XENIA λειτουργεί ως κοιτίδα ανάδειξης των τάσεων, των καινοτόμων προϊόντων και λύσεων λύσεις για την κατασκευή, ανακαίνιση και την ψηφιακή παρουσία των ξενοδοχειακών καταλυμάτων. Φέτος, για ακόμα μια χρονιά, η έκθεση αποτέλεσε κομβική συνάντηση για τους επιχειρηματίες του κλάδου, αλλά και networking forum για ξενοδόχους, στελέχη της τουριστικής βιομηχανίας, αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές κ.α..

 

Λίγα λόγια για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει βραβευτεί, συνολικά, 10 φορές για τα προγράμματα σπουδών της, τα εργαστήρια, τις ευκαιρίες πρακτικής άσκησης και διασύνδεσης με την αγορά εργασίας, καθώς και τις εκπαιδευτικές – επιμορφωτικές δράσεις που διοργανώνει για τους φοιτητές και απόφοιτους της.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ