13.10.2021
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα Μεγάλος Χορηγός στο 7ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη μεγάλη συνάντηση με θέμα την Καινοτομία στην Εκπαίδευση.

Στο πλαίσιο της σταθερής σύνδεσής με ενέργειες και φορείς που προωθούν την καινοτομία στην εκπαίδευση, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, στηρίζει ως Μεγάλος Χορηγός το 7o Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας.

Πρόκειται για ένα συνέδριο που έχει στόχο να προωθήσει έναν γόνιμο και δημιουργικό διάλογο μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα σχετικά με την υιοθέτηση οποιασδήποτε μορφής εκπαιδευτικής καινοτομίας στις μεθόδους διδασκαλίας και στη μάθηση, σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες.

Το συνέδριο διοργανώνεται από την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ.), σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και τον Σύλλογο Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Νομού Λάρισας, ενώ διεξάγεται, μεταξύ άλλων, με την υποστήριξη της Πρεσβείας των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία στην Ελλάδα, της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας.

Στη διάρκεια των 3 ημερών του συνεδρίου έχουν προγραμματιστεί 44 προσκεκλημένες ομιλίες διακεκριμένων Πανεπιστημιακών από το εξωτερικό (Αγγλία, Η.ΠΑ, Γερμανία, Τσεχία, Ρωσία, Πορτογαλία, Κύπρο κ.α.) και την Ελλάδα. Στις ομιλίες αυτές συμπεριλαμβάνονται και 4 δίωρα στρογγυλά τραπέζια. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν συνολικά 610 εργασίες, που θα μεταδοθούν ζωντανά μέσω live streaming.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει στις εργασίες του συνεδρίου την Κυριακή 17 Οκτωβρίου, στις 10.00, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Δρ. Ευάγγελο Κονταξάκη, Vice Principal Research and Ιnnovation και Dean of Graduate School. Το θέμα της εισήγησής του είναι: «Ανάπτυξη Περιβάλλοντος Έρευνας και Καινοτομίας στην Εκπαίδευση: Πρακτικά Εργαλεία και Καλές Πρακτικές».

Το Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας θα διεξαχθεί από τις 15 έως τις 17 Οκτωβρίου στη Λάρισα.
Περισσότερες πληροφορίες στο https://synedrio.eepek.gr/el/.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ