07.10.2022
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο για 2η χρονιά Μεγάλος Χορηγός του Προμηθέα Πατρών και της Ακαδημίας του

Για ακόμα μία αθλητική σεζόν, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι στο πλευρό της κορυφαίας ομάδας μπάσκετ της Πάτρας ως Κεντρικός Χορηγός Φανέλας, αλλά και ως Χορηγός των Ακαδημιών της.

 

Προάγοντας τον αθλητισμό και τις αξίες που πρεσβεύει, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μπάσκετ του Προμηθέα για 2η συνεχή χρονιά. Για την αθλητική σεζόν 2022-23, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο παραμένει Κεντρικός Χορηγός Φανέλας του Προμηθέα για το ελληνικό πρωτάθλημα και το Κύπελλο και, επιπλέον, γίνεται και Χορηγός των Ακαδημιών Μπάσκετ της ομαδας.

Η ανακοίνωση για την ανανέωση και επέκταση της συνεργασίας με τον Προμηθέα  έγινε στη διάρκεια της εκδήλωσης για την παρουσίαση της ομαδας του Προμηθέα για τη σεζόν 2022/23 και της φανέλας για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του, τόσο σε εγχώριο, όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε και ο Διευθυντής του Campus Πάτρας, κ. Θεόδωρος Μπενετάτος, ο οποίος εκπροσωπώντας το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, απηύθυνε χαιρετισμό.

Ανεβαίνοντας στο βήμα, μίλησε για τη σπουδαιότητα αυτής της συνεργασίας: «Με τον Προμηθέα, η συνεργασία είναι η σημαντικότερη από όλες που έχουμε κάνει, καθώς μοιραζόμαστε ένα κοινό όραμα, κοινές ιδέες και φιλοσοφία. Η περσινή μας συνεργασία ήταν καταπληκτική και μπορέσαμε να κάνουμε πάρα πολλά πράγματα».

«Πλέον νιώθουμε πως δεν είμαστε απλά χορηγοί, αλλά μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Μια πόλη, μια ομάδα ένα Κολλέγιο!», δήλωσε ο Διευθυντής του Campus Πάτρας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Θεόδωρος Μπενετάτος.

«Η πρόσβαση φοιτητών και καθηγητών στα operations μιας ομάδας που αγωνίζεται στις μεγαλύτερες εγχώριες και ευρωπαϊκές διοργανώσεις δίνει υψηλή προστιθέμενη αξία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο», πρόσθεσε αναφέροντας ως ενδεικτικά παραδείγματα τη σύνδεση με τις επιμέρους λειτουργίες της ομάδας του Προμηθέα για την πρακτική εξάσκηση φοιτητών από πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει όπως η Φυσικοθεραπεία, Ψυχολογία, Sports Coaching, Διαιτολογία κ.λπ..

«Φέτος είμαστε διπλά χαρούμενοι καθώς το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αγκαλιάζει ως Μεγάλος Χορηγός και τις Ακαδημίες, εγκαινιάζοντας ένα πολυεπίπεδο πλέγμα πρωτοποριακών συνεργειών σε όλη την Ελλάδα. Πλέον νιώθουμε πως δεν είμαστε απλά χορηγοί, αλλά μέλος μιας μεγάλης οικογένειας. Μια πόλη, μια ομάδα ένα Κολλέγιο!», δήλωσε, κλείνοντας.

Στη διάρκεια του χαιρετισμού του, εκτός από το συναίσθημα υπερηφάνειας για την ανανέωση της συνεργασίας, μοιράστηκε και τη συγκίνησή του την πορεία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Πάτρα και της εμπιστοσύνης που έχει αναπτυχθεί από μεριάς των νέων και των οικογενειών τους. Αναφέρθηκε επίσης στο υπερσύγχρονο campus που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία φοίτησης στους φοιτητές και την πρόσφατη εκδήλωση για τα εγκαίνια του.

Από τη μεριά του, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ Προμηθέας, κ. Χρήστος Μήλας, απευθύνοντας τον δικό του χαιρετισμό, δήλωσε: «Αυτό που επιθυμούμε και πιστεύω ότι το έχουμε επιτύχει είναι να εκπροσωπούμε σε όλους τους τομείς επάξια την πόλη και την περιφέρειά μας. Από το 2016 μέχρι σήμερα θέτουμε συνεχώς υψηλούς στόχους, τόσο αγωνιστικούς, όσο και ποιοτικούς. Έχουμε καταφέρει να καθιερωθεί ο Προμηθέας ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, να έχει πολύ καλή παρουσία στην Ευρώπη και να έχει ταυτιστεί με ένα από τα καλύτερα προγράμματα για τις μικρές ηλικίες, το πρόγραμμα Νους. Όλα αυτά με την συνδρομή των φιλάθλων και των ανθρώπων που μας συνδράμουν οικονομικά σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που δεν είναι απλά Χορηγοί μας, αλλά μέλη της οικογένειας του Οργανισμού του Προμηθέα».

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, κ. Βαγγέλης Λιόλιος, ανέφερε ότι ο Προμηθέας είναι ένας Οργανισμός που αναπτύσσεται συνεχώς, σε μια εποχή με πολλές δυσκολίες. Προσέθεσε ότι βλέποντας την αγάπη που υπάρχει για τον Σύλλογο αισιοδοξεί όχι μόνο για τον Προμηθέα, γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. «Όπως φάνηκε το τελευταίο διάστημα με την Εθνική μας ομάδα, υπάρχει μια αναγεννημένη αγάπη των Ελλήνων για το μπάσκετ και αυτό πρέπει να το κεφαλαιοποιήσουμε».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος, κ. Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ανδρέας Φίλιας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού, κ. Τάκης Πετρόπουλος, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Πατρών, Ταξίαρχος κ. Τρύφωνας Χατζηγιάννης και εκπρόσωποι του υφυπουργού Εξωτερικών Ανδρέα Κατσανιώτη και βουλευτών του νομού.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ