17.04.2024
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Κορυφαία διάκριση για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στα Tourism Awards 2024

Για 5η συνεχή χρονιά, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου τιμήθηκε με το Χρυσό Βραβείο.

Για 5η συνεχή χρονιά, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου αναδείχθηκε η καλύτερη Σχολή Τουρισμού στην Ελλάδα στον θεσμό ανάδειξης των πρωτοπόρων του Τουρισμού, “Tourism Awards” 2024.

Η Σχολή Τουρισμού τιμήθηκε με το βραβείο “Gold Award” για τα πανεπιστημιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει.
Το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Προγράμματα Εκπαίδευσης & Εξειδίκευσης / Online Training Programs / Σύνδεση Εκπαίδευσης & Αγοράς” αντανακλά την αφοσίωση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην προσφορά υψηλής ποιότητας εκπαιδευτικών προγραμμάτων, την προσήλωσή στην αριστεία και την καινοτομία, καθώς και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών μας προς την κοινότητα των φοιτητών που σπουδάζουν στα 8 συνολικά Campuses σε όλη την Ελλάδα.

Με 13 συνολικά διακρίσεις για την ποιότητα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει την πιο πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού στην Ελλάδα.

Το βραβείο παρέλαβε ο Dean της Σχολής Τουρισμού, κ. Θεόδωρος Μπενετάτος.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο VP Academic Affairs του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Δρ Τριάντ Φλουρής,
εκπροσωπώντας το Μητροπολιτικό Κολλέγιο.  

Τα Tourism Awards αποτελούν μια από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες του ελληνικού τουριστικού κλάδου, που αναγνωρίζει και επιβραβεύει την αριστεία, την καινοτομία και την ανάπτυξη.

Με την 5η συνεχή διάκρισή στα Tourism Awards 2024, η Σχολή Τουρισμού διαθέτει, πλέον, 13 συνολικά διακρίσεις, γεγονός που αποτελεί μεγάλη τιμή και κίνητρο να συνεχίσουμε να προσφέρουμε εκπαιδευτικά προγράμματα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του κλάδου.

Η Τελετή Απονομής των βραβείων της φετινής διοργάνωσης “Tourism Awards 2024” πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Grand Hyatt στην Αθήνα,  με το κοινό να ξεπερνά τα 500 άτομα. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και σημαντικοί εκπρόσωποι του Ελληνικού Τουρισμού όπως του Υφυπουργού Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, κ. Χάρη Θεοχάρη.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ