Ευκαιρίες Καριέρας

Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρουμε ένα μοναδικό εργασιακό περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο.
ΚΑΡΙΕΡΑ
Εργαστείτε μαζί μας

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Ανθρωποκεντρικές Αξίες

1

Βασίζουμε τις πολιτικές μας σε ανθρωποκεντρικές αξίες, όπως η ακεραιότητα, η εμπιστοσύνη και η συνεχής βελτίωση.

Ευκαιρίες εξέλιξης

2

Θεωρούμε τους ανθρώπους μας το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας και επενδύουμε στην επαγγελματική εξέλιξή τους μέσα στον οργανισμό μας.

Περιβάλλον Εργασίας

3

Διαθέτουμε ένα σύγχρονο, δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, που διασφαλίζει την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού μας.

Ηγετική θέση στον κλάδο της Εκπαίδευσης

4

Δίνουμε την ευκαιρία απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας στο μεγαλύτερο Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα, με εγκαταστάσεις σε 8 σημεία της Ελλάδας.

Συνεχής Εκπαίδευση

5

Προσφέρουμε διαρκή εκπαίδευση, με στόχο την ανάπτυξη των ανθρώπων μας, και διαθέτουμε την Corporate Academy, μία εσωτερική εταιρική ακαδημία εκπαίδευσης προσωπικού.

Ίσες Ευκαιρίες

6

Έχουμε θεσπίσει πολιτική ίσων ευκαιριών που διασφαλίζει την πρόσληψη του καλύτερου υποψηφίου για κάθε θέση εργασίας.

Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο θεωρούμε τους ανθρώπους μας το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας και προσφέρουμε ένα μοναδικό περιβάλλον εργασίας.

Εάν επιθυμείτε να γίνετε κι εσείς μέλος της ομάδας μας σας προσκαλούμε να κάνετε αίτηση σε μία από τις ανοιχτές θέσεις εργασίας ή να υποβάλλετε το βιογραφικό σας στην φόρμα που θα βρείτε παρακάτω. Ένα εργασιακό περιβάλλον με ανθρωποκεντρικές αξίες, ευκαιρίες εξέλιξης, συνεχή εκπαίδευση και ανάπτυξη σας περιμένει.

1

Οι Αξίες μας

  • Ακεραιότητα
  • Εμπιστοσύνη
  • Ποιότητα υπηρεσιών
  • Δια βίου εκπαίδευση και συνεχής βελτίωση
  • Δέσμευση έναντι στόχων
2

Οι Άνθρωποί μας

Οι άνθρωποί μας αποτελούν το μεγαλύτερο ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα και συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία μας και τη διαρκή ανάπτυξή μας. Τόσο το ακαδημαϊκό όσο και το διοικητικό μας προσωπικό αποτελείται από ανθρώπους με εξειδικευμένη γνώση και υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης. Το ανθρώπινο δυναμικό μας αποτελεί την καρδιά του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και προσθέτει αξία στις υπηρεσίες μας.

3

Corporate Academy

Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο η συνεχής εκπαίδευση, κατάρτιση και ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα. H Corporate Academy είναι μια εσωτερική εταιρική ακαδημία εκπαίδευσης του προσωπικού μας, με στόχο τη διαρκή εξέλιξη του ανθρώπινου δυναμικού μας.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Στείλτε μας το βιογραφικό σας

ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ