11.07.2022
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Το 2ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης έρχεται τον Νοέμβριο από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πραγματοποιεί 2ο Rehab Conference και καλεί φοιτητές, απόφοιτους να υποβάλουν επιστημονικά άρθρα, έρευνες και εργασίες.

Μετά τη σαρωτική επιτυχία που σημείωσε το 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει το 2ο Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης – Rehabilitation Conference, με κεντρικό θέμα:

“From Disability to Person and Quality of life”.

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στην κεντρική σελίδα του Συνεδρίου rehabconf.gr

 

Το Διεθνές Διεπιστημονικό Συνέδριο Αποκατάστασης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι το πρώτο και μοναδικό στην Ελλάδα που προσεγγίζει διεπιστημονικά τον ραγδαία αναπτυσσόμενο τομέα της Αποκατάστασης.

Το 2ο Συνέδριο Rehab θα πραγματοποιηθεί 4-5 Νοεμβρίου 2022, με καλεσμένους κεντρικούς ομιλητές διακεκριμένους επαγγελματίες από τη διεθνή και εγχώρια επιστημονική κοινότητα.

Μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους ομιλητές του 2ου Συνεδρίου Rehab ΕΔΩ.

Στο Συνέδριο θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στη διαχείριση νευρολογικών, μυοσκελετικών, καρδιοαναπνευστικών παθήσεων, στην ψυχολογία ασθενών, αλλά και των φροντιστών τους και στη διαχείριση του πόνου. Επιπλέον, θα παρουσιαστούν οι τελευταίες εξελίξεις και δεδομένα σε ο,τι αφορά στις νέες τεχνολογίες στους τομείς της Αποκατάστασης και  της Εμβιομηχανικής. Τέλος, θα γίνει λόγος για την ισότιμη πρόσβαση και συμπερίληψης από την κοινωνία.

Μπορείτε να δείτε τις βασικές θεματικές που θα απασχολήσουν το 2ο Συνέδριο Rehab ΕΔΩ.

Στο 2ο Συνέδριο Αποκατάστασης θα παρουσιαστούν επιστημονικά άρθρα, έρευνες και εργασίες σχετικά με θεωρητικά και πρακτικά θέματα Αποκατάστασης από ακαδημαϊκούς, ερευνητές, επαγγελματίες και φοιτητές.

ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ Η ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΣΑΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.
Καταληκτική Ημερομηνία Υποβολής: 22/7

Να θυμίσουμε οτι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προσφέρει το Mεταπτυχιακό στην Αποκατάσταση, MSc Rehabilitation, σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Οxford Brookes University. Παράλληλα, διατηρεί το Ινστιτούτο Επιστήμης του Έργου και Αποκατάστασης (ΙΝΕΑΑΠ) που αποτελεί πρωτοβουλία της Σχολής Υγείας. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ