11.01.2020
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Εορτασμός του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την Ακαδημία του Ολυμπιακού, το campus Αμαρουσίου του Κολλεγίου φιλοξένησε την επετειακή εορταστική εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού. Η εκδήλωση είχε εορταστικό χαρακτήρα, τελέσθηκε υπό τη διοργάνωση του Υπέυθυνου του Δικτύου Σχολών, κ. Βασίλη Νάνο και των συνεργατών του κ. Έλσα Πιτσάκη και κ. Χρήστο Σολωμό και παρουσία του Υπεύθυνου Ακαδημιών και προπονητή του Ολυμπιακού Αντώνη Νικοπολίδη, του Τεχνικού Διευθυντή Θοδωρή Ελευθεριάδη και του προπονητή Δημήτρη Μαυρογενίδη.

Οι δράσεις της Ημερίδας του Δικτύου Σχολών του Ολυμπιακού με θέμα την Αθλητική Διοίκηση ξεκινήσαν με την παρουσίαση του επετειακού λογότυπου και της δημιουργίας της ομάδας εθελοντών. Ακολούθησε χαιρετισμός από την Ακασημαϊκή Διευθύντρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι, Δρ. Βίκυ Γκόλτση. Τη σκυτάλη πήρε ο κ.Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος των προγραμμάτων Διοίκησης Αθλητισμού της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ο οποίος παρουσίασε σεμινάριο Αθλητικής Διοίκησης για τα στελέχη του δικτύου σχολών με θέμα «Ποιότητα των Υπηρεσιών στον Αθλητισμό και τη σημασία του Ανθρώπινου Δυναμικού».

Δείτε εδώ φωτογραφίες από την εκδήλωση του Ολυμπιακού στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο: 

Πιο συγκεκριμένα, η θεματολογία περιελάμβανε τις εξής ενότητες:

• Φιλοσοφία τμημάτων υποδομής / Οι αξίες μας
• Οργάνωση και λειτουργία σχολής
• Στρατηγική πωλήσεων
• Εκπόνηση αθλητικών προγραμμάτων
• Εξυπηρέτηση μελών
• Λειτουργία εγκατάστασης
• Αθλητικές Διοργανώσεις

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συνεργασία μεταξύ Μητροπολιτικού Κολλεγίου και Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνει την εκπόνηση της πρακτικής άσκησης των φοιτητών του Κολλεγίου στις Σχολές Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ