19.03.2021
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

«Φανταστικά Πορτρέτα» στο ΚΠΙΣΝ με την υπογραφή του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Η καθηγήτρια του Τμήματος Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού ΚολλεγίουΈλλη Παξινού, συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία της με το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Μετά από τη συμμετοχή της στο διαδραστικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα “Κάν’ το όπως ο Πικάσο!”, αυτή τη φορά, δημιούργησε το βίντεο με τίτλο «Φανταστικά Πορτρέτα» στο οποίο παρουσιάζει πώς με τη χρήση υλικών που υπάρχουν σε κάθε σπίτι, μπορεί ο καθένας να φτιάξει ένα πορτρέτο. Αντικείμενα καθημερινής χρήσης όπως καπάκια, σφουγγαρίστρες, καλώδια usb, κουτάλια, ακόμα και ρεβύθια γίνονται μάτια, φρύδια, μύτες, χείλη, αυτιά, μαλλιά και συνθέτουν τα χαρακτηριστικά ενός προσώπου με διαφορετικές εκφράσεις και συναισθήματα.

Δείτε το βίντεο της κα Παξινού εδώ:

 

 

Το ψηφιακό περιεχόμενο το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ εντάσσεται στη δωρεά του Stavros Niarchos Foundation.

Το Τμήμα Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, το μοναδικό πρόγραμμα σπουδών Αρχιτεκτονικής στην Ελλάδα με πιστοποίηση Royal Institute of British Architects (RIBA Part 1),αποτελείται από καθηγητές-ακαδημαϊκούς που διατηρούν άμεση επαφή με τα κοινά της πόλης, ενισχύοντας τον εξωστρεφή και δραστήριο χαρακτήρα του Τμήματος.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ