11.06.2020
ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

Online διάλεξη από τη διευθύντρια της Vogue Greece

Η Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οικονομικών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου εισάγει ένα νέο κύκλο διαδικτυακών διαλέξεων με θέμα «Η Ελληνική οικονομία στην εποχή του COVID-19». Φιλοξενώντας ως ομιλητές στελέχη-εκπροσώπους από διαφορετικούς τομείς της ελληνικής οικονομίας, στόχος της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας είναι να ενημερώσει τους φοιτητές για τις τρέχουσες εξελίξεις και να τους προετοιμάσει για την επόμενη ημέρα στην αγορά εργασίας.Το πρώτο Webinar με τίτλο «Μέρος 1ο: Η επόμενη μέρα της μόδας» θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11/06 και ώρες 18:00-19:00, μέσω Μicrosoft Teams. Καλεσμένη θα είναι η κα. Θάλεια Καραφυλλίδου, Editor-in-Chief της Vogue Greece η οποία θα παρουσιάσει και θα αναλύσει τις ριζικές αλλαγές που θα φέρει η υγειονομική κρίση στη βιομηχανία της μόδας.

Πιο συγκεκριμένα, η κα Καραφυλλίδου, στη διάρκεια της διάλεξης της θα αναφερθεί:Τη συζήτηση συντονίζουν η Ειρήνη Βλάσση, Programme Leader του τμήματος Business Management, στο Campus Πειραιά και η Μαριλένα Γέμτου, Programme Leader του τμήματος Marketing Management, στο Campus Αμαρουσίου.

Το Webinar απευθύνεται σε φοιτητές από προγράμματα σπουδών Διοίκησης, Μαρκετινγκ, Οικονομίας, Επικοινωνίας, αλλά και σε κάθε ιδιώτη με ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα. Συμμετοχή: ελεύθερη
Δήλωση συμμετοχής στο evlassi@mitropolitiko.edu.gr

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ