28.08.2020
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Εκπαιδευτική επίσκεψη από ομάδα Πολωνών φοιτητών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο Λάρισας

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα (6ο χλμ. Λάρισας –Νίκαιας), λίγο πριν την έναρξη του ακαδημαϊκού έτους, είχε τη χαρά να υποδεχθεί ομάδα φοιτητών από την Πολωνία. Πρόκειται για 18 φοιτητές Πληροφορικής από το Stanislaw Staszic IT College, στο Gabin της Πολωνίας, οι οποίοι, συνοδεία του επιβλέποντος καθηγητή τους, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS+.

Στη διάρκεια της επίσκεψης τους, ξεναγήθηκαν στους χώρους και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια του Κολλεγίου στη Λάρισα, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ατομικής προστασίας. Μετά το πέρας της ξενάγησης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συνδεθούν μέσω Teams με το Campus Θεσσαλονίκης και να παρακολουθήσουν ενημέρωση σχετικά με την ταυτότητα και τα προγράμματα σπουδών (Bachelor + Master) της Σχολής Πληροφορικής από τον Υποδιευθυντή Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Campus Θεσσαλονίκης, κ. Αντώνη Μουχταρόπουλο.

Ο συνοδός καθηγητής τους δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη φιλοξενία και την ένθερμη υποδοχή του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού του Campus Λάρισας, εκφράζοντας την επιθυμία του να καθιερώσει την επισκέψη σε ετήσια βάση.

Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από την επίσκεψη των φοιτητών από το
Stanislaw Staszic IT College της Πολωνίας στο Μητροπολιτικό Κολλεγίο στη Λάρισα. 

 

IMG 20200910 113000

IMG 20200910 110231

IMG20200910105133

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ