23.09.2020
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Άσκηση για όλους στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού

Με αφορμή την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε με επιτυχία τη δράση με τίτλο “#5minChallenge” καλώντας τους εργαζόμενους του Campus Αμαρουσίου να κάνουν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την εργασία τους και να ασκηθούν! Η δράση έλαβε χώρα στο γήπεδο του Campus Αμαρουσίου και κατάφερε να προσελκύσει τη συμμετοχή και το ενδιαφέρον τόσο των ακαδημαϊκών, όσο και των μελών του διοικητικού προσωπικού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Οι αθλούμενοι χωρίστηκαν σε ομάδες και, υπό την καθοδήγηση φοιτητών από το Τμήμα Προπονητικής & Φυσικής Αγωγής πραγματοποίησαν κυκλική προπόνηση. Οι φοιτητές έδειξαν ασκήσεις που μπορούσαν να εφαρμοσθούν από κάθε άτομο, ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης, αλλά και της επαγγελματικής του ενδυμασίας!

european sports week 3

Αντλώντας έμπνευση από το hashtag της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού, #BeActive, στόχος της δράσης “#5minChallenge” ήταν η προαγωγή της άθλησης και, ειδικά, της καθημερινής ολιγόλεπτης γυμναστικής που προωθεί την κίνηση του σώματος.

Η επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας ανήκει σε όλους, τόσο στους φοιτητές Προπονητικής που, με επιμέλεια και δημιουργικότητα, προσάρμοζαν τις ασκήσεις ξεχωριστά για τον κάθε ασκούμενο, όσο και στους συμμετέχοντες που έκαναν το διάλειμμα τους γιορτάζοντας την άσκηση και τα πολλαπλά της οφέλη.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τη δράση #5minChallenge στο Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου:

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ