22.09.2020
ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Βράβευση απόφοιτων Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου από το British Computer Society (BCS)

Τρεις απόφοιτοι Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίθηκαν στα πρώτα βραβεία που διοργάνωσε το British Computer Society (BCS), στην Ελλάδα, για την υψηλή επίδοσή τους κατά τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών τους.

Ο λόγος για τους απόφοιτους Στυλιανό Καβαλάρη, Φραγκίσκο Κιουπάκη και Γεώργιο Κεχαγιά οι οποίοι, εργάζονται ως υψηλόβαθμα στελέχη σε μεγάλες εταιρίες Πληροφορικής. Έχοντας αριστεύσει στις σπουδές τους στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα MSc Information Security & Computer Forensics του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, έλαβαν επίσημο έπαινο αριστείας του British Computer Society, που αποτελεί ακόμα ένα σημαντικό εφόδιο για την ήδη επιτυχημένη καριέρα τους.

Η λαμπρή εκδήλωση έλαβε χώρα στη Βρετανική Πρεσβευτική Κατοικία, απ’ όπου και μεταδόθηκε και σε live streaming, με τη Βρετανή Πρέσβη, Kate Smith, να ανοίγει την τελετή, συγχαίροντας θερμά τους βραβευθέντες για τα επίτευγματά και την επαγγελματική καταξίωσή τους.

Δείτε εδώ τους τρεις αριστεύσαντες του Μητροπολιτικού Κολλεγίου οι οποίοι τιμήθηκαν στα Βραβεία του British Computer Society (BCS), κάνοντας κλικ πάνω στο βελάκι που βρίσκεται στο δεξί τμήμα της εικόνας.  

kateSmith bcsAwards

Στο βήμα τη διαδέχτηκε ο Πρόεδρος του BCS, The Chartered Institute for IT, Hellenic Section, κ. Χρήστος Σταυρουλάκης, ο οποίος μίλησε για τη δραστηριότητα του BCS στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθώς και τις υψηλού κύρους βραβεύσεις του, που πλέον ξεκίνησαν να πραγματοποιούνται και στην Ελλάδα.

ChristosStavroulakis

Στην τελετή παρευρέθηκαν και απηύθυναν συγχαρητήριους λόγους και οι Academic Deans των αποφοίτων. Μεταξύ αυτών και ο Επικεφαλής της Σχολής Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Μάρκος Πλυτάς. Ανεβαίνοντας στο βήμα συνεχάρη, με τη σειρά του, τους 3 απόφοιτους του Μεταπτυχιακού στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία οι οποιοι, με την επιτυχία τους, προάγουν την ποιότητα των σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και αναδεικνύουν τη σύνδεσή του με την αγορά εργασίας.

PLYTAS bcsawards

 

PLYTAS bcsawards2

 

Λίγα λόγια για το BCS

To British Computer Society (BCS) είναι ο εγκυρότερος Επιστημονικός Φορέας Πληροφορικής παγκοσμίως. Ιδρύθηκε το 1957 και σήμερα αριθμεί πάνω από 80.000 Μέλη σε 160 χώρες. Με μότο του τη φράση “it’s about setting standards, έργο του BCS είναι να ορίζει τα διεθνή πρότυπα στον χώρο της Πληροφορικής. Αποτελεί τον διεθνή φορέα πιστοποίησης Chartered IT Scienctists (CSci),Chartered IT Engineers (CEng) και Chartered IT Professionals (CITP).

Λίγα λόγια για τη Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Αποστολή της Σχολής Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι η μελέτη, η καταγραφή και η πρόβλεψη των τεχνολογικών αλλαγών και εξελίξεων. Ένα από τα πιο περιζήτητα προγράμματα σπουδών που διαθέτει είναι το Μεταπτυχιακό στην Ασφάλεια Πληροφοριών και την Ηλεκτρονική Εγκληματολογία το οποίο προσφέρεται αποκλειστικά στην Ελλάδα από τη Σχολή Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι το 1ο ελληνικό Κολλέγιο που αναγνωρίσθηκε ως επίσημο πιστοποιημένο κέντρο από τη CISCO ενώ, παράλληλα, έχει ενταχθεί στο Oracle Workforce Development Program ως Oracle University Workforce Development Program Partner στην Ελλάδα.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ