12.10.2020
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Σχολή Τουρισμού: Χρυσό Βραβείο στα Greek Hospitality Awards 2020 για 5η συνεχή χρονιά

Ξεχωρίζοντας για 5η συνεχή χρονιά για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει και την υψηλή ποιότητά τους, τους καινοτόμους τρόπους διδασκαλίας και τα ασύγκριτης τεχνολογίας και σχεδιασμού εργαστήρια της, η ήδη πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διακρίθηκε ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στην Ελλάδα, στα Greek Hospitality Awards 2020.Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έλαβε για 5η συνεχή χρονιά το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία “Best Hotel Education Provider” για την παροχή υψηλής ποιότητας πανεπιστημιακών προγραμμάτων στον κλάδο του τουρισμού και της φιλοξενίας, σε συνεργασία με το διακεκριμένο Βρετανικό Πανεπιστήμιο, Queen Margaret University και τον όμιλο της Ecole hôtelière de Lausanne.

Η Τελετή Απονομής, λαμβάνοντας υπόψη τα μέτρα για την αντιμετώπιση της πανδημίας, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακά μέσα από την πλατφόρμα διοργάνωσης ψηφιακών συνεδρίων και εκθέσεων του ethosGROUP. Την εκδήλωση άνοιξε ο κ. Χάρης Ντιγριντάκης, Διευθύνων Σύμβουλος στην TourismMedia& Events και δημοσιογράφος και χαιρέτισε ο Υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης.

Οι προσκεκλημένοι, πολιτικοί και θεσμικοί παράγοντες, βραβευόμενοι, υποψήφιοι αλλά και κοινό, είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν και να συμμετάσχουν ζωντανά στα δρώμενα. Τα Greek Hospitality Awards 2020 τέλεσαν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και διοργανώθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENΤS.Δείτε εδώ απόσπασμα από την Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2020 με τη Βράβευση του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Ο θεσμός των Greek Hospitality Awards έχει στόχο να επιβραβεύσει την Αριστεία στο χώρο των Ελληνικών Ξενοδοχείων, Τουριστικών Γραφείων, Ενοικιαζόμενων Δωματίων και άλλων εταιριών συναφών με τον κλάδο του Τουρισμού, μέσα από αξιοκρατική διαδικασία, στην οποία μετέχουν η Επιτροπή Αξιολόγησης και το κοινό.

Το Βραβείο “Best Hotel Education Provider” ανήκει στην Θεματική Ενότητα Special Awards. Πρόκειται για κατηγορίες βραβείων, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν εν γένει οι εταιρίες που σχετίζονται με τον τουρισμό και δίνουν προστιθέμενη αξία στο προσφερόμενο προϊόν υποδομής φιλοξενίας της χώρας.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ