10.03.2021
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Online Fitness Sessions: Γυμναστική στο σπίτι για όλους από το Τμήμα Προπονητικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Με πρωτοβουλία του Τμήματος Προπονητικής & Φυσικής Αγωγής, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεκινά μια σειρά από διαδικτυακά μαθήματα γυμναστικής στο σπίτι. Με ημερομηνία έναρξης τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου, τα Online Fitness Sessions θα πραγματοποιούνται τρείς φορές την εβδομάδα.Τα προγράμματα άσκησης απευθύνονται τόσο στους φοιτητές, όσο και στους καθηγητές και το διοικητικό προσωπικό του Κολλεγίου. Με σύνθημα #StayActive, στόχος της ενέργειας Online Fitness Sessions είναι να αποτελέσουν μέσο για τη σωματική και ψυχολογική ευεξία των συμμετεχόντων, εντάσσοντας τη σωματική άσκηση στην καθημερινότητά τους.

Τις ασκήσεις θα υποδεικνύουν φοιτητές του Τμήματος Προπονητικής & Φυσικής Αγωγής, υπό την καθοδήγηση και μετά από συννενόηση με τους καθηγητές και τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνο του προγράμματος σπουδών.

Το πρόγραμμα σπουδών Προπονητικής & Φυσικής Αγωγής προσφέρεται από τη Σχολή Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο University of East London. Πρόκειται για το μοναδικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει ένα ολόκληρο έτος Πρακτικής Άσκησης (work placement) στο ευρύ δίκτυο συνεργαζόμενων αθλητικών οργανισμών, φορέων και αθλητικών ομάδων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη & Πέμπτη,19:00 – 19:45, μέσω της εφαρμογής Τeams.Για να πάρετε μέρος στα Online Fitness Sessions χρειάζεται να δηλώσετε τη συμμετοχή σας ηλεκτρονικά, στέλνοντας mail με τα στοιχεία σας στο vgoltsi@mitropolitiko.edu.gr. Εφόσον στείλετε τα στοιχεία σας, λαμβάνετε πρόσκληση στο Teams και κάνετε “Join” για την ημέρα και ώρα του μαθήματος την οποία επιθυμείτε να παρακολουθήσετε.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ