01.04.2021
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Online διάλεξη για τους φοιτητές Αρχιτεκτονικής από την εταιρία Επίκυκλος

Δίνοντας έμφαση στην εξασφάλιση των συνθηκών που θα προσφέρουν μια εμπειρία ολοκληρωμένης εκπαίδευσης σε κάθε φοιτητή, το Τμήμα ΑρχιτεκτονικήςBA (Hons) Architecture (RIBA Part 1), του Μητροπολιτικού Κολλεγίουδιοργάνωσε online διάλεξη για τους φοιτητές με καλεσμένη την Deputy Managing Director & Head Architect της κατασκευαστικής εταιρίας Επίκυκλος, κα Πάνου Παπαθεοδώρου Ανδριανή.

Οι φοιτητές παρακολούθησαν μια άκρως διαφωτιστική ομιλία στη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκαν για τις δυνατότητες και τις σημαντικές ευκαιρίες του κλάδου, καθώς επισης και για προκλήσεις και δυσκολίες που θα συναντήσουν στην καριέρα τους. Επιπλέον, συζήτησαν και για έννοιες όπως η αισθητική και η συμμετρία που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργική και σχεδιαστική διαδικασία. Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος Preparation & Progression in Art & Design, υπεύθυνη του οποίου είναι η κα Σιαπάτη Γιάννα.

Το πρόγραμμα σπουδών Αρχιτεκτονικής, BA (Hons) Architecture (RIBA Part 1), ανήκει στην Πολυτεχνική Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και προσφέρεται σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University και έχει διάρκεια 4 έτη. Τα πρoγράμματα σπουδών Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι πιστοποιημένα επιτυχώς και άνευ όρων στο επίπεδο Part 1 & Part 2 από το Royal Institute of British Architects (RIBA). Το γεγονός αυτό καθιστά το Μητροπολιτικό Κολλέγιο τον μοναδικό εκπαιδευτικό φορέα στην Ελλάδα που κατακτά πιστοποίηση Royal Institute of British Architects RIBA Part 1 & Part 2.

mitropolitikokollegio epikyklos

Η Deputy Managing Director & Head Architect της κατασκευαστικής εταιρίας Επίκυκλος,
κα Πάνου Παπαθεοδώρου Ανδριανή στη διάρκεια της online διάλεξης. 

Η κατασκευαστική εταιρία Επίκυκλος έχει σημαντική παρουσία στα σημερινά έντυπα και ψηφιακά περιοδικά που εστιάζουν στην αρχιτεκτονική και το design.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ