25.05.2021
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

LIVE WEBINAR: «Περπατώντας το επαγγελματικό μονοπάτι χωρίς χάρτη»

Με το βλέμμα στραμμένο στην επιτυχή επαγγελματική αποκατάσταση φοιτητών και αποφοίτων σε μεγάλες εταιρίες του κλάδου τους, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργανώνει online σεμινάριο με θέμα: Περπατώντας το επαγγελματικό μονοπάτι χωρίς χάρτη.

Το webinar πραγματοποιείται με πρωτοβουλία της Σχολής Τουρισμού και θα λάβει χώρα διαδικτυακά, μέσω Microsoft Teams, και θα ολοκληρωθεί σε δύο συναντήσεις. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 25/05, ώρες 18.00 – 20.00, και η δεύτερη την Πέμπτη 27/05, ώρες 18.00 – 20.00.
Η καλεσμένη ομιλήτρια, κα Βάσια Χανιώτη, HR Manager, 4D Dream Coach και NLP Practitioner, θα μιλήσει για τα επαγγελματικά βήματα που μπορούν να οδηγήσουν σε μια επιτυχημένη καριέρα. Ακολουθώντας τη λογική του business coaching και του life coaching, θα συστήσει στους φοιτητές/απόφοιτους τα απαραίτητα soft skills (προσωπικές δεξιότητες) ώστε να πετυχαίνουν αποτελεσματικότερα τους επαγγελματικούς τους στόχους και να προσαρμόζονται ταχύτερα στο εκάστοτε εργασιακό περιβάλλον, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τις κατάλληλες μεθόδους για να τα αποκτήσουν.  Το online σεμινάριο απευθύνεται σε φοιτητές, απόφοιτους, επαγγελματίες στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στον Τουρισμό, κ.α. καθώς και σε κάθε ιδιώτη με ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ