07.06.2021
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Gold Award για τη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στα Tourism Awards 2021

Προσφέροντας την πιο ολοκληρωμένη πρόταση πανεπιστημιακής τουριστικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, έλαβε το Χρυσό Βραβείο “Best Tourism & Hospitality School”, στην κατηγορία « Προγράμματα εκπαίδευσης & εξειδίκευσης», στα Tourism Awards 2021. Ο θεσμός Tourism Awards έχει στόχο να αναδεικνύει και να επιβραβεύει τους πρωτοπόρους και τους καινοτόμους του κλάδου του Τουρισμού. Μάλιστα, όπως επισημαίνεται και στο επίσημο Δελτίο Τύπου της 8ης διοργάνωσης Tourism Awards, η ανάδειξή των φετινών νικητών έχει αυξημένη αξία -τόσο συμβολική, όσο και πρακτική-, καθώς είναι αυτοί που δείχνουν τον δρόμο για την επόμενη μέρα και την ανάπτυξη του ποιοτικού τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Μάγια Τσόκλη, Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής, δήλωσε σχετικά: «Για όγδοη χρονιά, ο θεσμός των ελληνικών Tourism Αwards επιβραβεύει τους άριστους, τους καινοτόμους, τους τολμηρούς. Αναγνωρίζει την αυθεντικότητα, το πάθος, την ευρηματικότητα, την προσαρμοστικότητα, την επιμονή. Οι βραβευθέντες, πέρα από την ηθική αναγνώριση των κόπων τους και την αντικειμενική πιστοποίηση της προσφοράς τους, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και κίνητρο για υπέρβαση. Φέτος, περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά, έχουμε ανάγκη από τον αισιοδοξία και την έμπνευση που απλόχερα μας προσφέρουν». Ανάμεσα στα ηχηρά ονόματα επιχειρήσεων και φορέων που βραβεύτηκαν περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, τα παρακάτω: Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, Costa Navarino, Eurobank, hotelBrain, Celestyal Cruises, Minoan Lines, Attica Group, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Δήμος Αθήνας, Δήμος Ηρακλείου, Ekdromi.gr, Ikos Resorts, Phaea Resorts, Aldemar Resorts, Accor, Belvedere Hotel. Η Τελετή Απονομής των βραβείων έλαβε χώρα στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου όπου οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να παρεβρεθούν σε μια λαμπερή βραδιά.

Το βραβείο παρέλαβε ο Vice Principal Global Engagement του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κ. Δασκαλάκης Γιώργος. Αξίζει να αναφέρουμε πως πρόκειται για το 7ο βραβείο που απονέμεται στη Σχολή Τουρισμού, η νέα αυτή διάκριση έρχεται να προστεθεί στην ήδη μεγάλη συλλογή Βραβείων που κατέχει χάρη στην την υψηλή ποιότητα προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει σε συνεργασία με Διεθνή Πανεπιστήμια παγκοσμίου κύρους και αναγνώρισης. Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έχει τιμηθεί με το Bronze Award στα Tourism Awards 2020 για τα Προγράμματα Εκπαίδευσης και Εξειδίκευσης και για τη σύνδεση εκπαίδευσης και αγοράς εργασίας και έχει βραβευτεί ως η «Καλύτερη Σχολή Ξενοδοχειακής Εκπαίδευσης» στα Greek Hospitality Awards 2016, 2017, 2018, 2019 και 2020, λαμβάνοντας το Χρυσό Βραβείο για 5 συναπτά έτη. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ