23.12.2021
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

«Birthminism: τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τοκετό» από το Τμήμα Μαιευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το Τμήμα Μαιευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε online σεμινάριο με θέμα τα δικαιώματα μιας μέλλουσας μητέρας στη διάρκεια του τοκετού.

Στο πλαίσιο της σειράς online σεμιναρίων Midwifery Monthly Seminars, το Τμήμα Μαιευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, διοργάνωσε online σεμινάριο με θέμα «Birthminism: τα ανθρώπινα δικαιώματα στον τοκετό».

Το σεμινάριο έλαβε χώρα διαδικτυακά, με εισηγήτρια την κα Σερπετίνη Ελένη, Ανεξάρτητη Μαία, Υπεύθυνη Μαία Κέντρου Birthing Nest, η οποία τοποθετήθηκε διεξοδικά στο θέμα, αναλύοντας το θεσμικό πλαίσιο που ισχύει και τις επικρατέστερες απόψεις.

Το online σεμινάριο παρακολούθησαν φοιτητές των Τμημάτων Μαιευτικής, καθώς και φοιτητές από προγράμματα σπουδών της Σχολής Υγείας με ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο θέμα.

Λίγα λόγια για τη σειρά εκπαιδευτικών συναντήσεων Midwifery Monthly Seminars

Τα Monthly Seminars του Τμήματος Μαιευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είναι μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργανώνονται με γνώμονα τη συνεχή επαφή των φοιτητών με τις επιστημονικές εξελίξεις του κλάδου τους και έχουν στόχο να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές των φοιτητών, παράλληλα με τον κύκλο των σπουδών τους. Στο πλαίσιο αυτό, ένας διακεκριμένος επαγγελματίας του κλάδου παρουσιάζει θέματα και επικαιροποιημένες οδηγίες που άπτονται του τομέα της Μαιευτικής.

Συντονιστείτε μαζί μας!

Η σειρά Midwifery Monthly Seminars έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και να λαμβάνει χώρα στο τέλος κάθε μήνα. Απευθύνεται τόσο σε φοιτητές και απόφοιτους Μαιευτικής (αλλά και σχετικών επιστημών), καθώς και σε ιδιώτες με ενδιαφέρον τόσο για το θέμα της κάθε συνάντησης, όσο και για τις νεότερες εξελίξεις της επιστήμης της Μαιευτικής. Η συμμετοχή και παρακολουθήση είναι δωρεάν.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ