28.03.2024
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Crete Career Day: επαγγελματικές συνεντεύξεις και νέες συνεργασίες για φοιτητές του Campus Κρήτης

Το μεγάλο career event του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για την επαγγελματική ενίσχυση των φοιτητών & απόφοιτων του Campus Ηρακλείου Κρήτης.

Θέτοντας σε υψηλή προτεραιότητα την επαγγελματική αποκατάσταση φοιτητών και αποφοίτων, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο  διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία την καθιερωμένη εκδήλωση διασύνδεσης με την αγορά εργασίας Career Day (Ημέρα Καριέρας) για τους φοιτητές και απόφοιτους του Campus Ηρακλείου Κρήτης.
Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, φοιτητές και απόφοιτοι από τα προγράμματα σπουδών των Σχολών ΠΛηροφορικής, Διοίκησης και Τουρισμού, έδωσαν το παρών στη διοργάνωση Crete Career Day 2024, αξιοποιώντας αυτή τη μοναδική ευκαιρία να συναντήσουν εκπροσώπους από τις κορυφαίες εταιρίες του τομέα τους, να περάσουν από συνέντευξη και να διεκδικήσουν τη θέση που αναλογεί στα προσόντα και τις επαγγελματικές επιδιώξεις τους.

Η εκδήλωση Crete Career Day έλαβε χώρα στο Campus του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η Ημέρα Καριέρας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για φοιτητές και απόφοιτους προκειμένου να βρουν τη θέση εργασίας που αξιοποιεί το ταλέντο και ταιριάζει στα προσόντα τους,

Ο ετήσιος θεσμός δικτύωσης φιλοξένησε επικρατέστερες επιχειρήσεις που αντιστοιχούν στο γνωστικό τους αντικείμενο, δίνοντας σε φοιτητές και απόφοιτους την ευκαιρία να διεκδικήσουν μια θέση στο εργατικό δυναμικό τους ή να δημιουργήσουν επαφές για μελλοντική συνεργασία.

Συγκεκριμένα στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν οι εξής εταιρίες:  More Digital, KRIVEK SA, Meeting Point Hellas, Revitup.direct, Cyberlogic, TUI, Troulis Royal Collection, Elounda SA Hotels & Resorts, Coca-Cola 3E, INTERAMERICAN, Domes Resorts, NUMO Hotels & Resorts, Veneris SA, Aegeo Spas και Deloitte.

Crete Career Day: πηγή γνώσης και ευκαιριών για ένα δυναμικό επαγγελματικό ξεκίνημα. 

Η Ημέρα Καριέρας αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για φοιτητές και απόφοιτους προκειμένου να βρουν τη θέση εργασίας που αξιοποιεί το ταλέντο και ταιριάζει στα προσόντα τους, σε εταιρίες που προάγουν τις δεξιότητες τους και, τελικά, να αυξήσουν τη δυναμική τους στην αγορά εργασίας.

Οι συμμετέχοντες περνούν από επαγγελματικές συνεντεύξεις στη διάρκεια των οποίων μιλούν απευθείας με HR Managers και στελέχη των εταιριών. Η παρουσίαση των θέσεων εργασίας και του τρόπου λειτουργίας μιας εταιρίας, καθώς και η ανταλλαγή απόψεων με επαγγελματίες βοηθούν στη διαμόρφωση μιας πιο ολοκληρωμένης και σαφούς εικόνας για τις προσωπικές προτιμήσεις και στόχους καριέρας.

Η εκδήλωση διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Career & Employability Centre του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ