28.03.2024
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Thessaloniki Career Day: ευκαιρίες καριέρας και δικτύωση για φοιτητές & απόφοιτους του Campus Θεσσαλονίκης

Ημέρα Καριέρας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για την επαγγελματική ενίσχυση των φοιτητών & απόφοιτων του Campus Θεσσαλονίκης.

Δίνοντας αμέτρητες ευκαιρίες για δικτύωση και επαγγελματικές συνεργασίες, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε Ημέρα Καριέρας για τους φοιτητές και απόφοιτους του Campus Θεσσαλονίκης. Η φετινή διοργάνωση του θεσμού Career Day Thess έλαβε χώρα στο Egnatia Palace Hotel, φιλοξενώντας κορυφαίες εταιρίες της αγοράς εργασίας, που δραστηριοποιούνται τόσο τοπικά, όσο και πανελλαδικά.

Οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να μιλήσουν απευθείας με τους εκπροσώπους των εταιριών που τους ενδιαφέρουν, να ενημερωθούν για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας και πρακτικής άσκησης, να περάσουν από επαγγελματικές συνεντεύξεις, αλλά και να αντλήσουν πολύτιμες συμβουλές για την ανάπτυξη της καριέρας τους. Με αυτόν τον τρόπο, συνδύασαν την απόκτηση γνώσεων με την πρακτική εμπειρία και τη διαδικασία δικτύωσης.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προάγει σταθερά την επαγγελματική ανάπτυξη των φοιτητών του, δημιουργώντας γέφυρες επικοινωνίας με την αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση φιλοξένησε κορυφαίες εταιρίες από όλους τους -σχετικούς με τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει το Κολλέγιο- κλάδους, από την Ψυχολογία και την Υγεία (Αποκατάσταση) μέχρι τον Τουρισμό, την Πληροφορική, την Εκπαίδευση και τη Διοίκηση. Συγκεκριμένα, στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν οι Agrohellas S.A., Anaktisi Clinics – Θεραπευτικά Κέντρα Ανάκτηση, ARI Foods, Dyslexia Centers – Pavlidis Method, Grecotel Hotels & Resorts, Hyatt Regency, Kassandra Palace Seaside Resort, Lindos Hotels Group, PORTO CARRAS GRAND RESORT, PeopleatWork Hellas, Ikos Resorts, Santikos Collection, Skywalker.gr, TOR HOTEL GROUP, Your Mellon.

Με στόχο να δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουν τις προοπτικές καριέρας τους και να διεκδικήσουν τη θέση εργασίας που αναδεικνύει το ταλέντο και τις δεξιότητές τους, η Ημέρα Καριέρας Career Day Thess αποτέλεσε ένα καθοριστικό βήμα στην επαγγελματική πορεία των φοιτητών και αποφοίτων του Campus Θεσσαλονίκης.

Οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν πρωτοβουλία
του Career & Employability Centre του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ