15.04.2022
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ, ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ and ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου έδωσαν το παρών στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών

Τα μέλη της απεσταλμένης ομάδας φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ξεχώρισαν με τον επαγγελματισμό τους στη φετινή διοργάνωση του Delphi Economic Forum VII.

Δίνοντας σταθερά το παρών σε μεγάλες κλαδικές εκδηλώσεις και δρώμενα της Ελλάδας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πραγματοποίησε μια ξεχωριστή παρουσία στο 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, που έλαβε χώρα το διάστημα 6-9 Απριλίου 2022.

Πιο συγκεκριμένα, φοιτητές από τη Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών, τη Σχολή Πληροφορικής, καθώς και από την πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του, ανέλαβαν υποστηρικτικές θέσεις στη διοργάνωση, με στόχο να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους σε πραγματικές συνθήκες εργασίας, παίρνοντας μέρος σε έναν από τους σημαντικότερους θεσμούς της χώρας.
Ξεχώρισαν, μάλιστα, για την ευγένεια και τον επαγγελματισμό τους, καθώς και για την υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση που προσέφεραν στους συμμετέχοντες, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις και συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φροντίζει ώστε οι φοιτητές να συμμετέχουν συχνά σε δράσεις που τους προσφέρουν τις απαραίτητες βάσεις για μια καλύτερη εκκίνηση στην καριέρα τους

Υπό την καθοδήγηση ακαδημαϊκών και διοικητικών στελεχών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι φοιτητές αποκόμισαν πολύτιμες εμπειρίες στην επικοινωνία με σημαίνοντα πρόσωπα, αναπτύσσοντας το δίκτυο επαγγελματικών τους επαφών, ενώ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά και να συζητήσουν με διακεκριμένους ομιλητές, όπως τον Υπουργό Οικονομικών, κ. Σταϊκούρα, την CEO του Αστέρα Βουλιαγμένης, κα. Ζαγλαρίδου, και τη βραβευμένη συγγραφέα Victoria Hislop.

Έχοντας ως αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα την αποτελεσματική διασύνδεση των φοιτητών και των αποφοίτων του με την αγορά εργασίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα συνεχίσει να αναπτύσσει δράσεις και πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση, προσφέροντας τις απαραίτητες βάσεις για μια καλύτερη εκκίνηση στην καριέρα τους, αλλά και για μια ευρύτερα επιτυχημένη σταδιοδρομία σε ανώτερες και ανώτατες διοικητικές θέσεις στον κλάδο του τουρισμού.

Λίγα λόγια για το 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών: 

Το 7ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, με τίτλο «New Realities», επικεντρώθηκε σε θέματα γεωπολιτικής και διεθνούς ασφάλειας, βιωσιμότητας και κλιματικής αλλαγής, οικονομίας, τεχνολογίας και ανάπτυξης, ενώ συμμετείχαν περισσότερες από 780 εξέχουσες προσωπικότητες από όλο τον κόσμο. Ανάμεσά τους και οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης και της Βουλγαρίας Kiril Petkov, ο πρόεδρος του Συμβουλίου των Υπουργών της Βοσνίας–Ερζεγοβίνης Zoran Tegeltija, ο πρωθυπουργός του Μαυροβουνίου Zdravko Krivokapić, ο πρωθυπουργός του Κοσσυφοπεδίου Albin Kurti, καθώς και ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην πρωθυπουργός της Σουηδίας, Carl Bildt, και ο πρώην πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου, Tony Blair.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ