14.04.2022
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ and ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου ανάμεσα σε Μητροπολιτικό Κολλέγιο & ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ Λάρισας

Η διοργάνωση του αγώνα έγινε στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη.

 

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα συμμετείχε σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου με το ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ της Λάρισας.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εκπροσώπησαν φοιτητές από τα προγράμματα σπουδών της Σχολής Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του Campus Λάρισας. Πιο συγκεκριμένα, έπαιξαν οι: Βασιλική Γκαμζέλα, Κωνσταντίνα Δημουλά, Βασίλης Κανάκης, Σωτήρης Κανελλόπουλος, Βασίλης Μπλάντας & Αντώνης Παπαστόγιας. Από τη Θεραπευτική κοινότητα ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ έπαιξαν οι: Παναγιώτης Α., Νίκος Γ., Λάμπρος Δ., Νέστορας Κ., Άγγελος Μ., Μιχάλης Σ., Αποστόλης Σ., Κωνσταντίνος Σ. &Χρήστος Τ. ενώ τη διαιτησία ανέλαβε ο Γιώργος Κυρίτσης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της θεραπευτικής κοινότητας του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ. Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, με σκορ 8 – 4.

Επρόκειτο για έναν συναρπαστικό αγώνα που τίμησε την έννοια του ευ αγωνίζεσθαι, καθώς και το μήνυμα της Παγκόσμιας Ημέρας Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη στο πλαίσιο της οποίας διοργανώθηκε.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στηρίζει σταθερά δράσεις με κοινωνικό υπόβαθρο, καθώς και διοργανώσεις με στόχο την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και τη μετάδοση μηνυμάτων που έχουν θετικό αντίκτυπο στη ζωή των ατόμων.

Στο τέλος του αγώνα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στις δύο ομάδες από την Δρ. Έλενα Μπάρδα, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Λάρισας και τον κ. Σωτήρη Μπουντή, Υπεύθυνο του θεραπευτικού προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Επιπλέον, τον αγώνα τίμησαν με την παρουσία τους η κα Εύη Πλατιά, Ακαδημαϊκή Υπεύθυνη Προγράμματος Ψυχολογίας, ο Δρ. Γιώργος Κανέλλας, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Παιδαγωγικών Τμημάτων και ο Δρ.ΔημήτρηςΤσαόπουλος, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προπονητικής & Φυσικής Αγωγής, καθώς και μέλη και προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Λίγα λόγια για το έργο του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ: 

Το KEΘEA ΕΞΟΔΟΣ λειτουργεί από το 1989 στη Λάρισα και απευθύνεται σε χρήστες νόμιμων και παράνομων ουσιών (αλκοόλ και ναρκωτικά), καθώς και άτομα που ασχολούνται παθολογικά με τα τυχερά παιχνίδια. Η Θεραπευτική Κοινότητα ΕΞΟΔΟΣ, η οποία βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη της Λάρισας, προσφέρει εντατική θεραπεία διαμονής και πολύπλευρη υποστήριξη για την αντιμετώπιση όλων των προβλημάτων που συνδέονται με την εξάρτηση, με στόχο την μετάβαση σε έναν νέο τρόπο ζωής, μακριά από ουσίες.

Στη Λάρισα λειτουργούν επίσης το Κέντρο Κοινωνικής Επανένταξης, το οποίο υποδέχεται όσους ολοκληρώνουν τη Θεραπευτική Κοινότητα, υποστηρίζοντας την ισότιμη ενσωμάτωσή τους στην κοινωνία και της αγορά εργασίας, καθώς και το Κέντρο Οικογενειακής Υποστήριξης του προγράμματος.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ