12.01.2023
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Εκπαιδευτική επίσκεψη του Τμήματος Ναυτιλίας στην εταιρία Survitec Group

Φοιτητές από το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου γνώρισαν τη δομή και τη λειτουργία μιας σύγχρονης επιχείρησης του ναυτιλιακού κλάδου.

 

Η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε εκπαιδευτική επίσκεψη στην πολυεθνική εταιρία Survitec για φοιτητές από Τμήματα των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει στο Campus Πειραιά.

Τους φοιτητές καλωσόρισε ο Γενικός Διευθυντής της εταιρίας, ξεναγώντας τους στις εγκαταστάσεις. Ακολούθησε παρουσίαση της εταιρίας, στη διάρκεια της οποίας μοιράστηκε πληροφορίες σχετικά με τη δομή και τις λειτουργίες των τμημάτων. Στη συνέχεια, οι φοιτητές μίλησαν με τους διευθυντές του κάθε τμήματος για τις αρμοδιότητες του κάθε τομέα. Αξίζει να αναφερθεί πως η εταιρία λειτουργεί με πολλούς από τους εργαζόμενους, όπως τους line managers, να βρίσκονται και να εργάζονται από το εξωτερικό και κάποιους άλλους από την Ελλάδα.

 

Η εκπαιδευτική επίσκεψη είχε στόχο την επαφή των φοιτητών με τις ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας, καθώς και τη γνωριμία τους με έμπειρα στελέχη του κλάδου τους. Η εταιρία Survitec δραστηριοποιείται στον ναυτιλιακό κλάδο, κατέχοντας ηγετική θέση στον τομέα της (σωστικά είδη) συστήνοντας πρωτοποριακές και καινοτόμες ιδέες.

Καθώς η εταιρία δέχεται περιορισμένο αριθμό φοιτητών, στο άμεσο μέλλον, θα ακολουθήσει ακόμα μια επίσκεψη για άλλο γκρουπ φοιτητών.

Οι εκπαιδευτικές επισκέψεις αποτελούν μέρος των προγραμμάτων σπουδών που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο με σκοπό την άμεση επαφή των φοιτητών με τις ρεαλιστικές συνθήκες εργασίας του γνωστικού αντικειμένου τους.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ