14.03.2022
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Greek Food Workshop για φοιτητές Τουρισμού από το Pennsylvania State University στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Οι φοιτητές παρακολούθησαν μια μοναδική εμπειρία γευσιγνωσίας ελληνικών εδεσμάτων στα εργαστήρια της Σχολής Τουρισμού του Campus Αθήνας.

Στο πλαίσιο της διεύρυνσης των εκπαιδευτικών σχέσεων με διεθνή πανεπιστήμια, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υποδέχτηκε φοιτητές από το Πανεπιστήμιο Pennsylvania State University στις εγκαταστάσεις του Campus Αθήνας.

Η ομάδα αποτελούνταν από 20+ φοιτητές Διοίκησης Τουρισμού όλων των ετών από το Pennsylvania State University μαζί με τον συνοδό καθηγητή τους.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους, οι φοιτητές ξεναγήθηκαν στο Campus Αθήνας και στη συνέχεια παρακολούθησαν workshop γευσιγνωσίας ελληνικής κουζίνας, ειδικά σχεδιασμένο από τον σεφ Μιχαήλ Ζάχαρη.
Το “Greek Food Workshop“ έλαβε χώρα στα εργαστήρια Τουρισμού & Φιλοξενίας της Σχολής Τουρισμού και το φαγητό σερβιρίστηκε στο εστιατόριο Taste Gallery που βρίσκεται στον 7ο όροφο του Campus Αθήνας.

Το Τμήμα Διοίκησης Τουρισμού του Pennsylvania State University πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη επίσκεψη στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού ταξιδιού στην Ελλάδα, το οποίο διοργανώθηκε με σκοπό οι φοιτητές να γνωρίσουν τη χώρα μας και να βιώσουν δια ζώσης την εμπειρία της ελληνικής φιλοξενίας. Το Greek Food Workshop στο Campus Αθήνας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ήταν μέρος του προγράμματος της εκδρομής τους, η οποία, μεταξύ άλλων, περιελάμβανε ξεναγήσεις σε γνωστά ξενοδοχεία, συναντήσεις με στελέχη του Τουρισμού και κυβερνητικά μέλη, καθώς και επίσκεψη σε σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας.

Επιπλέον, αυτή η επίσκεψη ευθυγραμμίζεται το όραμα του Μητροπολιτικού Κολλεγίου να ενισχύσει τις εκπαιδευτικές του συνεργασίες και να δημιουργήσει ένα Κέντρο Διεθνούς Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης στη χώρα μας, μέσω της διεύρυνσης των συνεργασιών του με διακεκριμένα Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ