10.11.2021
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο Χορηγός Φιλοξενίας στην 9η Ευρωπαϊκή Σύνοδο Εμπορικής Αεροπορίας

Τους εξέχοντες καλεσμένους της Συνόδου καλωσόρισε ο Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Καθηγητής Ντίνος Αρκουμάνης.

Διαθέτοντας εγκαταστάσεις σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είχε την τιμή να φιλοξενήσει την 9η Ευρωπαϊκή Σύνοδο Εμπορικής Αεροπορίας-European Corporate Aviation Summit. Οι συζητήσεις και ομιλίες έλαβαν χώρα στο αμφιθέατρο και τους χώρους του Campus Αθήνας (Ακαδημίας 42), φιλοξενώντας επαγγελματίες και ακαδημαϊκούς του κλάδου των αερομεταφορών από πολλές ευρωπαϊκές χώρες.

Βασικό θέμα της 9ης Ευρωπαϊκής Συνόδου Εμπορικής Αεροπορίας ήταν οι τεχνικές, λειτουργικές και διαχειριστικές πτυχές της εμπορικής αεροπορίας. Η Σύνοδος περιελάμβανε 20 ομιλίες οι οποίες εντάχθηκαν στις εξής 3 θεματικές ενότητες:

1.Trading Business Aircraft in Europe
2.Corporate Aviation in Europe: Growth and Challenges for the Future
3. Aircraft Management, Maintenance, and Operations

Στη σύνοδο έδωσαν το παρών και απηύθηναν ομιλία εξέχουσες προσωπικότητες από τον κλάδο της εμπορικής αεροπορίας, νομικοί εξειδικευμένοι στις αερομεταφορές, καθώς και πανεπιστημιακοί.  Μεταξύ αυτών και ο Δρ. Χρήστος Τσίτουρας, Διοικητής της Ελληνικής Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, ο οποίος ήταν ένας από τους κεντρικούς ομιλητές.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Ακαδημαϊκού ΣυμβουλίουΚαθηγητής Ντίνος Αρκουμάνης (κεντρική φωτογραφία) ο οποίος «άνοιξε» την εκδήλωση και καλωσόρισε τους καλεσμένους, απευθύνοντας σύντομο χαιρετισμό και ο κ. Ιωάννης Καραουλάνης, Dean της Σχολής Ναυτιλίας, ο οποίος ανέλαβε τον συντονισμό της 3ης ενότητας της Συνόδου.

O Δρ. Χρήστος Τσίτουρας στο βήμα απευθύνοντας ομιλία στην 9η Ευρωπαϊκή Σύνοδο Εμπορικής Αεροπορίας, στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο. 

Ο Δρ. Γιώργος Κοκοσαλάκης, Executive Director, Center of Excellence in Logistics, Shipping & Transportation and Assistant Professor στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδας και ο Δρ. Ανδρέας Παπαθεοδώρου, Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου & Μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Αρχής Πολιτικής Αεροπορίας, είχαν αντίστοιχα τον ρόλο του συντονιστή στις ομιλίες της 1ης και της 2ης ενότητας της Συνόδου.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ