16.05.2023
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ and ΣΧΟΛΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ

Επίσκεψη της Eνωσης Φοιτητών Ψυχολογίας του Άμστερνταμ (VSPA) στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Η Σχολή Ψυχολογίας από το Campus Αμαρουσίου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου υποδέχτηκε 37 φοιτητές από την Ένωση Φοιτητών Ψυχολογίας του Άμστερνταμ.

Στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας και σύνδεσης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με διεθνείς εκπαιδευτικούς φορείς, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στο Μαρούσι υποδέχτηκε ομάδα φοιτητών από την Ένωση Φοιτητών Ψυχολογίας του Άμστερνταμ (VSPA).

Στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής επίσκεψης, η Ακαδημαϊκή Διευθύντρια και Dean της Σχολής Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Δρ. Βίκυ Γκόλτση, ξενάγησε τους φοιτητές  στις  εγκαταστάσεις του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο Μαρούσι. Εκτός από τη γνωριμία με τους χώρους και τα εργαστήρια του Campus, βασικό κομμάτι της επίσκεψης ήταν η συνάντησή των Ολλανδών φοιτητών με τους φοιτητές από το προπτυχιακό Τμήμα Ψυχολογίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και το πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Psychology.

Η εκπαιδευτική επίσκεψη διοργανώθηκε από το International Students Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στο πλαίσιο των δράσεων εξωστρέφειας.

Στη διάρκεια της συνάντησής τους, είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και γνώσεις πάνω στις τελευταίες τάσεις, καθώς και στις επικρατέστερες μεθόδους στην επιστήμη της Ψυχολογίας. Η εκπαιδευτική επίσκεψη διοργανώθηκε από το International Students Office του Μητροπολιτικού Κολλεγίου. 

Oι φοιτητές παρακολούθησαν διάλεξη από καθηγητές του Τμήματος Ψυχολογίας με θέμα “Cyberpsychology” για τον συσχετισμό των ψυχολογικών διεργασιών σε επίπεδο ανθρώπινης επικοινωνίας σε ψηφιακό επίπεδο. Τέλος, ενημερώθηκαν σχετικά με τον Σύλλογο Βρετανών Ψυχολόγων (BPS) από την BPS Student Αmbassador του Mητροπολιτικού Κολλεγίου, Ledi Balla.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ