27.03.2023
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Φοιτητές της Σχολής Τουρισμού στη µεγαλύτερη έκθεση Τροφίµων και Ποτών στην Νοτιοανατολική Ευρώπη

Ομάδα φοιτητών από το Τμήμα International Hospitality & Tourism Management επικέφτηκαν τη Food Expo 2023.

Σε συνεχή σύνδεση με τα μεγάλα και επιδραστικά events του τουριστικού κλάδου, φοιτητές από τη Σχολή Τουρισμού & Φιλοξενίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου επισκέφτηκαν την έκθεση Food Expo 2023.

Οι φοιτητές που σπουδάζουν στο πρόγραμμα BA (Hons) International Hospitality & Tourism Management – Διοίκηση Τουριστικών & Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, πραγματοποίησαν εκπαιδευτική επίσκεψη στη μεγάλη τουριστική έκθεση προκειμένου να γνωρίσουν στο σύνολο του έναν από τους βασικούς πυλώνες της φιλοξενίας – τον επισιτισμό.

Η ομάδα φοιτητών που πραγματοποίησαν την εκπαιδευτική επίσκεψη στη Food Expo 2023 είναι από τα Campuses Αθήνας, Αμαρουσίου και Πειραιά.

Στην έκθεση παρουσιάστηκαν προϊόντα/υπηρεσίες που έχουν ξεχωρίσει σε κατηγορίες όπως ελαιόλαδο & προϊόντα ελιάς, βιολογικά προϊόντα, κρασία &  αποστάγματα, γαλακτοκομικά προϊόντα κ.α.

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε στο Metropolitan Expo και υποδέχτηκε 31.369 επισκέπτες από όλο τον κόσμο, 900 Hosted Buyers, 1.300 κορυφαίοι εκθέτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Η έκθεση αποτέλεσε κορυφαίο meeting point του κλάδου σε παγκόσμιο επίπεδο, το επίκεντρο των νέων τάσεων και προκλήσεων του f&b industry και μια σπουδαία ευκαιρία για συμφωνίες.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ