16.10.2023
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Εκπαιδευτική επίσκεψη σε αεροσκάφος G600 και σεμινάριο “Business Aviation” για φοιτητές της Σχολής Τουρισμού

Οι φοιτητές Διοίκησης Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τον τρόπο λειτουργίας των εταιριών ιδιωτικής αεροπλοΐας.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες για την ολοκληρωμένη προετοιμασία των φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τη δυναμική είσοδό τους στην αγορά εργασίας είναι η επαφή με τις συνθήκες εργασίας του κλάδου τους, αλλά και η ενημέρωση για τις εξελίξεις και τις αλλαγές που συμβαίνουν σε αυτόν, στη διάρκεια των σπουδών τους.

Με στόχο να προάγουμε την επαφή και εξοικείωση με διαφορετικά πεδία, η Σχολή Τουρισμού έδωσε σε ομάδα φοιτητών από το πρόγραμμα σπουδών στη Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικό σεμινάριο της εταιρίας Gulfstream Aerospace, με θέμα το ‘Business Aviation’ στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η συμμετοχή των φοιτητών σε δράσεις που ενισχύουν τις γνώσεις, την εμπειρία και την επαφή με το επαγγελματικό πεδίο τους αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των προγραμμάτων σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγιου.

Η εκπαιδευτική ενημέρωση αφορούσε στον τρόπο λειτουργίας των εταιριών ιδιωτικής αεροπλοΐας (Business Aviation) και έλαβε χώρα στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Στο πλαίσιο αυτό, οι φοιτητές μας είχαν τη μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσουν με leaders του κλάδου και να ενημερωθούν για βασικές λειτουργίες και υπηρεσίες. Επιπλέον, τους δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθούν ένα αεροσκάφος τύπου G600, το οποίο βρίσκεται σταθμευμένο στην περιοχή VIP του αερολιμένα.

Στην εκπαιδευτική επίσκεψη συμμετείχε ομάδα επιλεγμένων φοιτητών από το πρόγραμμα σπουδών BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management από τα Campuses Αμαρουσίου, Αθήνας και Πειραιά.

Η Gulfstream είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρίες αεροναυπηγικής, από τον κλάδο του Business Aviation, η οποία σχεδιάζει, αναπτύσσει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και παρέχει επιχειρησιακά τζετ αεροσκάφη.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ