30.03.2023
ΣΧΟΛΗ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΩΝ

Αθλητικές δράσεις για παιδιά από την ΠΑΕ ΟΦΗ με τη στήριξη του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Φοιτητές από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στην Κρήτη συμμετείχαν στη δράση προσφέροντας στήριξη και καθοδήγηση στα παιδιά.

Συμμετέχοντας σε δράσεις εξωστρέφειας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην Κρήτη στήριξε την αθλητική δράση που διοργανώθηκε για παιδιά ηλικίας 8 έως 12 ετών από την ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΟΦΗ, στις εγκαταστάσεις του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού Κέντρου.

Η δράση με τίτλο “Fun Day” είχε ψυχαγωγικό και διαδραστικό χαρακτήρα με στόχο την επαφή των παιδιών με τον αθλητισμό και, κατά βάση, το ποδόσφαιρο. Για τον σκοπό αυτό, μέλη από την προπονητική ομάδα του ΟΦΗ, μαζί με το Τμήμα Παιδαγωγικών (Προσχολικής Εκπαίδευσης) του Μητροπολιτικού Κολλεγίου (από το Campus Ηρακλείου Κρήτης), είχαν ετοιμάσει μια σειρά από πολύ ενδιαφέρουσες αθλητικές και δημιουργικές δράσεις για τα παιδιά.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για τη συνέργεια του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την ΠΑΕ ΟΦΗ
και τη σειρά δράσεων που περιλαμβάνει το μνημόνιο συνεργασίας μας ΕΔΩ

Η πρώτη “Fun Day” στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία καθώς σε αυτή συμμετείχαν περισσότερα από 150 παιδιά,διασκεδάζοντας και παίζοντας υπό τις οδηγίες των προπονητών. Παράλληλα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μοίρασαν αυτόγραφα.

 

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με την ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΕ ΟΦΗ 1925.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ