14.12.2021
ΠΟΛΥΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ

Διάλεξη από την εταιρία Επίκυκλος για τους φοιτητές Αρχιτεκτονικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Μια εξειδικευμένη διάλεξη πάνω σε θέματα που απασχολούν τον σύγχρονο επαγγελματία αρχιτέκτονα.

Με προτεραιότητα την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των φοιτητών, καθώς και την επαφή με διακεκριμένους επαγγελματίες του κλάδου, η Πολυτεχνική Σχολή του Μητροπολιτικού Κολλεγίου φιλοξένησε τον CEO και τη Deputy Managing Director της Τεχνικής- Κατασκευαστικής Εταιρίας “Επίκυκλος”.

Ο Ιωσήφ Αραμπατζής και η Ανδριανή Πάνου-Παπαθεοδώρου, αντίστοιχα, έδωσαν μια εξειδικευμένη διάλεξη στους φοιτητές του 1ου έτους του Τμήματος Αρχιτεκτονικής, στο πλαίσιο του μαθήματος Αρχιτεκτονική & Κοινωνία. Τη διάλεξη διοργάνωσε η Υπεύθυνη του μαθήματος, κα Γιάννα Σιαπάτη.

Η παρουσίασή των κ.κ. Αραμπατζή και Πάνου-Παπαθεοδώρου εστίασε στην ελληνική οικοδομική νομοθεσία και τον ρόλο του αρχιτέκτονα-επιχειρηματία στη σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα. Οι ομιλητές έκαναν ειδική μνεία στην έννοια της βιωσιμότητας στην αρχιτεκτονική σκέψη και πρακτική. Ακολούθησε συζήτηση με τους φοιτητές με βασικούς άξονες την ηθική, κοινωνική και επιχειρηματική πλευρά του επαγγέλματος.

Λίγα λόγια για την εταιρία Επίκυκλος:

Η εταιρία Επίκυκλος δραστηριοποιείται στους τομείς της κατασκευής και της ανακαίνισης ακινήτων και επαγγελματικών χώρων με κριτήριο της την ποιότητα και την υψηλού επιπέδου αρχιτεκτονική. Κατέχει πλήθος βραβειων και διακρίσεων, με πιο πρόσφατο το βραβείο “Κατασκευαστική εταιρεία της χρονιάς” στα Interiors Awards 2021 της BOUSSIAS.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ