01.04.2022
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Διάλεξη από τον Διευθ. Σύμβουλο Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας για τους φοιτητές της Σχολής Ναυτιλίας

Φοιτητές από το Τμήμα Ναυτιλιακών Σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου παρακολούθησαν εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα: «Οργάνωση, Ανάπτυξη και Διαχείριση λιμένων & Ναυτιλιακών Δραστηριοτήτων: η περίπτωση του λιμένα Ελευσίνας».

Στοχεύοντας στην ενίσχυση γνώσεων και δεξιοτήτων, αλλά και σύνδεσης με διακεκριμένους επαγγελματίες, η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσκάλεσε τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Οργανισμού Λιμένα Ελευσίνας (Ο.Λ.Ε. Α.Ε.), Υποναύαρχο Λ.Σ. (ε.α.), Γενικό Γραμματέα Ε.Ε.ΣΥ.Μ. και Πολιτικό Μηχανικό Ε.Μ.Π., κ. Απόστολο Καμαρινάκη για μια εξειδικευμένη διάλεξη για τους δευτεροετείς και τριτοετείς φοιτητές με θέμα το λιμάνι της Ελευσίνας.

Στη διάρκεια της διάλεξης του ο κ. Καμαρινάκης ανέλυσε θέματα που σχετίζονται με την οργάνωση, ανάπτυξη και διαχείριση λιμένων και ναυτιλιακών δραστηριοτήτων γενικότερα, εστιάζοντας στην περίπτωση του λιμένα της Ελευσίνας. Στο τέλος της διάλεξής του, ανέλυσε παραμέτρους που προέκυψαν  από ερωτήματα των φοιτητών.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι ο μοναδικός πάροχος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Ελλάδα που είναι ταυτόχρονα διαπιστευμένος από τους πιο διακεκριμένους ναυτιλιακούς και ναυτικούς επαγγελματικούς συλλόγους παγκοσμίως.

Συμπληρωματικά με τη διάλεξη, οι φοιτητές Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου πρόκειται να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στον λιμένα της Ελευσίνας. Σκοπός της επίσκεψης είναι να ενημερωθούν από εξειδικευμένα στελέχη του σχετικού Οργανισμού, να καταστούν κοινωνοί διάφορων ναυτιλιακών πολιτικών και πρακτικών που σχετίζονται με την εφαρμογή του ISPS Code στους λιμένες και τη διασύνδεσή του με τα πλοία, ανάπτυξη και εφαρμογή περιβαλλοντικών πολιτικών κ.λπ.

 

Μάθετε περισσότερα για τη Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου
και δείτε τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που προσφέρει ΕΔΩ. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ