19.04.2024
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Guest Lectures από επιτυχημένους επαγγελματίες του Τουρισμού για φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Παραδείγματα επιτυχίας από την τουριστική βιομηχανία και και επαφή με ενεργούς και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου.

Στο πλαίσιο της γνωστικής εξέλιξης και επαγγελματικής ενδυνάμωσης των φοιτητών, η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσκάλεσε δύο πετυχημένους εκπροσώπους του τουριστικού κλάδου για να μοιραστούν την εμπειρία από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία τους στον χώρο. Αμφότερες οι διαλέξεις έλαβαν χώρα στο Campus Αμαρουσίου.

Guest Lecture από τη Ράνια Δεϊμέζη 

Η Regional Human Resources Manager- Greece Europe της αλυσίδας ξενοδοχείων Hyatt Inclusive Collection, Ράνια Δεϊμέζη, μίλησε στους πρωτοετείς από το προπτυχιακό πρόγραμμα της Σχολής Τουρισμού International Hospitality and Tourism Management. Σκοπός της φιλοξενούμενης διάλεξης ήταν να εισάγει τους φοιτητές στις βασικές αρχές και πρακτικές της διοίκησης τουριστικών και ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Η κα Δεϊμέζη μοιράστηκε παραδείγματα και πραγματικές υποθέσεις (case studies) από την καριέρα της, που αποτέλεσαν πολύτιμη πηγή γνώσης και έμπνευσης για τους φοιτητές.

(κεντρική φωτογραφία: η κα Δεϊμέζη ανάμεσα στους φοιτητές διοίκησης ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, μετά την ολοκλήρωση της διάλεξης)

Οι διαλέξεις από επιτυχημένους επαγγελματίες της αγοράς εργασίας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο.

Guest Lecture από τον Αλέξανδρο Παπαδόπουλο 

Στο πλαίσιο του μαθήματος Innovation, entrepreneurship and start-ups του προγράμματος BA (Hons) International Hospitality and Tourism Management, φοιτητές του 3ου έτους παρακολούθησαν διάλεξη από τον Founder & CEO του Dinner in the sky.
Ορμώμενος από το μοναδικό και πρωτότυπο concept του εστιατορίου, ο κ. Παπαδόπουλος μίλησε στους φοιτητές για την έννοια της επιχειρηματικότητας και τα στάδια της επιχειρηματικής διαδικασίας. Επιπλέον, παραθέτοντας παραδείγματα και επιτυχημένες πρακτικές. αναφέρθηκε αναλυτικά στα χαρακτηριστικά και τις ικανότητες ενός επιτυχημένου επιχειρηματία, τις μεθόδους εντοπισμού ευκαιριών, αλλά και τη διαδικασία δημιουργίας στρατηγικής.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ