23.04.2024
ΝΟΜΙΚΗ ΣΧΟΛΗ, ΣΧΟΛΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ and ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Ομιλία από στελέχη της PwC Greece στο Campus Ρόδου

Οι εκπρόσωποι της PwC μίλησαν σε φοιτητές Διοίκησης Επιχειρήσεων, Νομικής και Πληροφορικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Ρόδο.

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος στοχευμένων δράσεων για τη διασύνδεση των φοιτητών με την αγορά εργασίας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Ρόδο προσκάλεσε στελέχη από την εταιρία PwC Greece για να μοιραστούν την εμπειρία από την πολυετή και επιτυχημένη πορεία τους στον χώρο.

Οι εκπρόσωποι της εταιρίας κ.κ. Ειρήνη Κόκκαλη, Άννα Κρικέλη και Αντώνης Οκαλίδης παρουσίασαν τις δράσεις και τη φιλοσοφία της PwC Greece, εστιάζοντας στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον και τις καινοτομίες που υλοποιεί, όπως τη δημιουργία του εταιρικού Sustainability Ηub. Με κεντρικό άξονα το Sustainability Hub, το οποίο λειτουργεί στα γραφεία της εταιρίας στη Ρόδο, οι καλεσμένοι εισηγητές τόνισαν τη σημασία της προώθησης της βιωσιμότητας ως κομμάτι της κουλτούρας μιας εταιρίας.

Η παρακολούθηση διαλέξεων από επιτυχημένους επαγγελματίες αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των σπουδών στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο, καθώς συμβάλλει στην ανάπτυξη ενός ισχυρού επαγγελματικού προφίλ,

Συγκεκριμένα για την PwC Ελλάδας, ο σκοπός του νέου αυτού Sustainability Hub είναι να αποτελέσει αρωγό της τουριστικής βιομηχανίας, προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη και επιτάχυνση του μετασχηματισμού των ελληνικών νησιών βάσει των κριτηρίων ESG.

Την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση παρακολούθησαν φοιτητές από τα προγράμματα σπουδών των Σχολών Διοίκησης Επιχειρήσεων, Νομικής και Πληροφορικής, που προσφέρει -μεταξύ άλλων- το Campus Ρόδου του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους φοιτητές μια ολοκληρωμένη εκπαιδευτική εμπειρία που τους ετοιμάζει για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία.

Η επαφή και συνομιλία με στελέχη της αγοράς ενισχύει το κίνητρο των φοιτητών για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη, τους βοηθά να εμπλουτίζουν την εργασιακή συνείδηση, αλλά και τις γνώσεις τους για τον τρόπο που διαμορφώνεται η αγορά εργασίας του επιστημονικού πεδίου τους. Επιπλέον, αυξάνει τις επαγγελματικές ευκαιρίες καθώς τους δίνεται η δυνατότητα να συζητήσουν με τους καλεσμένους εισηγητές και να διερευνήσουν το ενδεχόμενο μιας συνεργασίας.

Λίγα λόγια για την PwC Greece:

Η PwC Greece αποτελεί ηγέτιδα εταιρία στον τομέα των επιχειρήσεων, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες στη διαχείριση αμοιβών προσωπικού και τις διαδικασίες του τμήματος μισθοδοσίας, αλλά και στη διαμόρφωση στρατηγικής σκέψης, χρησιμοποιώντας σύγχρονα business intelligence εργαλεία.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ