29.05.2023
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στις Ημέρες Θάλασσας 2023 του Δήμου Πειραιά

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στην απόλυτη ναυτική εμπειρία πλοήγησης ενός πλοίου!

Διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα Ναυτικής και Ναυτιλιακής εκπαίδευσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετέχει, για ακόμα μια χρονιά, στον ετήσιο θεσμό του Δήμου Πειραιά «Ημέρες Θάλασσας».

Στο πλαίσιο της συμμετοχής μας, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ενθαρρύνει και προσκαλεί ενδιαφερόμενους και υποψήφιους φοιτητές να επισκεφτούν το Campus Πειραιά, όπου βρίσκεται και η Ναυτική Ακαδημία του Κολλεγίου, και να συμμετάσχουν σε μια εμπειρία προσομοίωσης οδήγησης ενός πλοίου με τον προσομοιωτή γέφυρας DNV-A 240° της TRANSAS. Η δράση “Be captain for a day” θα δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα «ταξιδέψουν» σε πραγματικά λιμάνια του κόσμου, υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του διδακτικού προσωπικού της Ναυτικής Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Βρείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες για τον Προσομοιωτή Γέφυρας και τα εντυπωσιακά εργαστήρια της Ναυτικής Ακαδημίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

O προσομοιωτής DNV-A 240° της TRANSAS είναι ένας από τους πλέον προηγµένους, εντυπωσιακότερους και λειτουργικότερους προσοµοιωτές γέφυρας που διαθέτει αυτή τη στιγµή η παγκόσµια αγορά.

Πληροφορίες:

Η δράση “Be captain for a day” θα λάβει χώρα στις εγκαταστάσεις Μητροπολιτικού Κολλεγίου στον Πειραιά (Κολοκοτρώνη 110, Πλατεία Τερψιθέας), τις εξής ημέρες και ώρες:

• Δευτέρα 29/5: 17:00-18:00
• Τρίτη 30/5: 17:00-18:00
• Τετάρτη 31/5: 11:00-12:00
• Πέμπτη 1/6: 17:00-18:00
• Παρασκευή 1/6: 17:00-18:00

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαιτείται Δήλωση Συμμετοχής. 

Παρακαλούμε για να δηλώσετε τη συμμετοχή σας, συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη Φόρμα Συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω.

Λίγα λόγια για τις «Ημέρες Θάλασσας»: 

Οι «Ημέρες Θάλασσας» είναι ένας θεσμός που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Πειραιά με σκοπό να δώσει τη δυνατότητα σε κατοίκους και επισκέπτες να γνωρίσουν τον πολιτισμό, την ιστορία, τον σύγχρονο χαρακτήρα του Πειραιά, αλλά και τις ευκαιρίες που προσφέρει η θάλασσα για την ανάπτυξη της πόλης. Στο πλαίσιο αυτό, για ένα δεκαήμερο, ο Πειραιάς γίνεται το επίκεντρο δεκάδων εκδηλώσεων οι οποίες προσφέρονται δωρεάν, για μικρούς και μεγάλους.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης