12.07.2022
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Μεταπτυχιακή φοιτήτρια της Σχολής Αθλητισμού σημείωσε σπουδαίες επιδόσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2022

Η Ολυμπία Καραγιάννη αγωνίστηκε με επιτυχία, λαμβάνοντας δύο μετάλλια φετινή διοργάνωση του Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Η Ολυμπία Καραγιάννη, φοιτήτρια στο ΜΑ Sport Management που προσφέρει η Σχολή Αθλητισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, κέρδισε δύο μετάλλια κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής συμμετοχής της στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Η αθλήτρια του Αθλητικού Συλλόγου Στίβου (ΑΣΣ) “Αλέξανδρος Μακεδονίας” κατέκτησε τη 2η θέση στα 400 μέτρα Εμπόδια γυναικών (με χρόνο 1:00.53), και την 3η θέση στο αγώνισμα της σκυταλοδρομίας, λαμβάνοντας τα αντίστοιχα μετάλλια για τις θέσεις αυτές.

Η Ολυμπία αξίζει τα θερμά “συγχαρητήρια” όλων όχι μόνο για τις αθλητικές της επιδόσεις, αλλά επειδή καταφέρνει να συνδυάζει με επιτυχία την αθλητική της καριέρα με την επαγγελματική της ανάπτυξη, φοιτώντας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών ΜΑ Sport Management του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Αθλητισμού, ΜΑ Sport Management, προσφέρεται από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Solent University.  

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ