07.12.2022
ΣΧΟΛΗ ΥΓΕΙΑΣ

Φοιτήτρια Νοσηλευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, ομιλήτρια στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής

Η Μαρία Νινιά Φλούδα εκπροσώπησε επάξια το Τμήμα Νοσηλευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Η τεταρτοετής φοιτήτρια του Τμήματος Νοσηλευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, Μαρία Νίνια Φλούδα, συμμετείχε ως ομιλήτρια στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής. Η κα Φλούδα παρουσίασε με επιτυχία την έρευνα/εργασία της με θέμα «Νοσηλευτική φροντίδα Κεντρικού Φλεβικού Καθετήρα».

Με την ομιλία της εκπροσώπησε επάξια το Τμήμα Νοσηλευτικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, αναδεικνύοντας, ταυτόχρονα,  τη συνέπεια και το έργο της ως τελειόφοιτη Νοσηλευτικής.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Φοιτητών Νοσηλευτικής διοργανώθηκε από τον Τομέα Φοιτητών Νοσηλευτικής, τον Νοέμβριο του 2022, λαμβάνοντας χώρα στο Συνεδριακό Κέντρο Αρχαίου Ελαιώνα του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η κα Φλούδα σπουδάζει στο πρόγραμμα σπουδών BSc (Hons) Nursing που προσφέρει η Σχολή Υγείας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεργασία με το Queen Margaret University, Edinburgh. Φοιτά στο Campus Αθήνας.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο προωθεί σταθερά τη συμμετοχή φοιτητών σε Συνέδρια σχετικά με το αντικείμενο σπουδών τους για την άμεση επαφή τους με τις εξελίξεις της επιστήμης τους.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ