07.12.2022
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Ο Ακαδ. Υπεύθυνος Προπονητικής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου Πειραιά στο 3ο Φόρουμ Καινοτομίας

Εκπροσωπώντας το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος BSc (Hons) Sports Coaching & Physical Education συμμετείχε ως ομιλητής στο 3ο Φόρουμ Καινοτομίας.

Με σταθερή παρουσία στα συνεδριακά events και εκδηλώσεις του κλάδου του Αθλητισμού, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο έδωσε το παρών στο 3ο Φόρουμ Καινοτομίας που διοργάνωσε το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εκπροσώπησε με ομιλία ο Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του προγράμματος σπουδών BSc (Hons) Sports Coaching & Physical Education (Προπονητική και Φυσική Αγωγή) από το Campus Πειραιά, κ. Μητρούσης Ιωάννης.  Στο πάνελ, στο οποίο συμμετείχε, συζητήθηκε η επίδραση της εξέλιξης της τεχνολογίας και της ανάλυσης των δεδομένων στον αθλητισμό.

Εκπροσωπώντας το Μητροπολιτικό Κολλέγιο , ο κ. Μητρούσης αναφέρθηκε στην επίδραση της συλλογής και ανάλυσης δεδομένων στις διαδικασίες προετοιμασίας και αξιολόγησης των αθλητών, καθώς και στην αναγκαιότητα προσαρμογής της εκπαιδευτικής διαδικασίας των νέων αθλητικών επιστημόνων στις απαιτήσεις της σημερινής αγοράς εργασίας.

Στο πάνελ συμμετείχαν ακόμα και οι κ.κ. Παντέλη Δ. και Κουταρέλλη Λ. Τον συντονισμό είχε ο αθλητικός δημοσιογράφος. κ. Μπαλάφας.

Το 3ο Φόρουμ Καινοτομίας πραγματοποιήθηκε τον Νοέμβριο του 2022, με κεντρικό θέμα «Η τεχνολογία μετασχηματίζει την αθλητική βιομηχανία-Η δύναμη των data».

Η Σχολή Αθλητισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει δυναμικά προγράμματα σπουδών εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις της συνεχώς αναπτυσσόμενες βιομηχανίας του αθλητισμού. Ανακαλύψτε τα εδώ.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ