20.04.2022
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Διάλεξη από τον αρχισυντάκτη του CNN Greece στους φοιτητές Δημοσιογραφίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Το Τμήμα Δημοσιογραφίας του Campus Θεσσαλονίκης παρακολούθησε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διάλεξη από τον Χρήστο Παναγόπουλο με θέμα τις νέες ψηφιακές τάσεις στα  media.

 

Η επαφή των φοιτητών με διακεκριμένους εκπροσώπους του κλάδου τους είναι ένα από τα πλεονεκτήματα που κάνουν τη φοίτηση στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο να ξεχωρίζει.

Φοιτητές από το Τμήμα Δημοσιογραφίας, Media Production – Journalism, του Campus Θεσσαλονίκης  είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν διάλεξη (guest-lecture) από τον τον Αρχισυντάκτη του CNN Greece, κ. Χρήστο Παναγόπουλο. Είναι η δεύτερη φορά που το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξενεί τον κ. Παναγόπουλο στη διάρκεια του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους . Σκοπός της πρόσφατης επίσκεψης του ομιλητή ήταν η ενημέρωση των φοιτητών πάνω στις τελευταίες εξελίξεις του κλάδου τους από έναν ενεργό και αναγνωρισμένο επαγγελματία.

Η ομιλία του κ. Παναγόπουλου είχε τίτλο: “Integrated Newsrooms – Νέες τάσεις στα Digital Media” και στη διάρκεια αυτής αναλύθηκε το νέο τοπίο των Digital Media, συμπεριλαμβανομένου όλων των νέων τάσεων που εισέρχονται και απασχολούν τον σύγχρονο δημοσιογράφο. Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παναγόπουλος μίλησε για τη νέα τάση του ‘Immersive Journalism” που ενσωματώνει την τεχνητή νοημοσύνη και την επαυξημένη πραγματικότητα, καθώς και τη σύγχρονη καθημερινή πρακτική στα Μedia. Ακολούθησε συζήτηση με τους φοιτητές.

Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε δια ζώσης, στο Campus Θεσσαλονίκης του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, στο πλαίσιο του μαθήματος  “Strategies in the Converging Media Market”, με πρωτοβουλία της καθηγήτριας κας Μήτκα.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ