28.03.2022
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Online Recruiting Event από την HRC International

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία διαδικτυακό Recruiting Event με την HRC International για τους φοιτητές & απόφοιτους της Σχολής Τουρισμού.

Στοχεύοντας στην επιτυχή επαγγελματική αποκατάσταση των φοιτητών, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, διοργάνωσε Online Recruting Event, σε συνεργασία με την εταιρία HCR International.

Η HCR International είναι μία από τις πιο ισχυρές εταιρίες πρόσληψης ξενοδοχειακού προσωπικού παγκοσμίως, με διεθνείς θέσεις πρακτικής και ειδικά προγράμματα Management trainee στα πιο πολυτελή και δημοφιλή πεντάστερα ξενοδοχεία στο κόσμο.

Στη διάρκεια του event, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν αναλυτική παρουσίαση των διεθνών θέσεων πρακτικής (αναλυτικές πληροφορίες στις παρακάτω εικόνες), των υπηρεσιών που παρέχουν προς τους φοιτητές που θα προσληφθούν και live Q&A session. Στη συνέχεια, κάποιοι από την ομάδα υπέβαλαν το βιογραφικό τους ηλεκτρονικά ενώ άλλοι πέρασαν από δια ζώσης συνέντευξη με τους εκπροσώπους της HRC International, οι οποίοι επισκέφτηκαν το Campus Αθήνας.

Φοιτητές και απόφοιτοι Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διεκδίκησαν θέσεις πρακτικής σε πολυτελή και δημοφιλή ξενοδοχεία 5 αστέρων στο κόσμο, εξασφαλίζοντας ένα δυνατό ξεκίνημα για μια διεθνή καριέρα.  

Λίγα λόγια για την HRC International: 

Από το 1995, η εταιρία HRC International δραστηριοποιείται με στόχο τη στελέχωση της βιομηχανίας του Τουρισμού με επαγγελματίες ικανούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κλάδου. Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών ανάμεσα στους οποίους τα ξενοδοχεία, Hilton, Marriott, Hyatt, IHG, LHW, καθώς και πολλά βραβευμένα fine dining εστιατόρια, τα τελευταία 20 χρόνια, έχει εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε περισσότερους από 7.500 επαγγελματίες. Επιπλέον, συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλον τον κοσμο με στόχος να  προσφέρει επαγγελματική ανάπτυξη σε φοιτητές και απόφοιτους ευκαιρίες καριέρας. Η HRC International έχει γραφεία στις ΗΠΑ, την Ολλανδία, το Μεξικό, την Κένυα και τη Βουλγαρία.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ