20.12.2021
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Παρουσίαση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πεντέλης στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον Αθλητικό Όμιλο Ζώη, μέρος του οποίου είναι η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πεντέλης, το Campus Αμαρουσίου φιλοξένησε την παρουσίαση και φωτογράφιση της γυναικείας ομάδας!

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο εγκαινίασε τη συνεργασία του με τον Αθλητικό Όμιλο ΖΩΗ, φιλοξενώντας την παρουσίαση και φωτογράφιση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πεντέλης. Η δράση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, στις εγκαταστάσεις του Campus Αμαρουσίου, παρουσία Ακαδημαϊκών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, καθώς και εκπροσώπων του Δήμου Πεντέλης.

Πιο συγκεκριμένα, το παρών στην εκδήλωση έδωσαν η κα Ντίνα Λαζή, εντεταλμένη σύμβουλος για θέματα Αθλητισμού του Δήμου Πεντέλης, ο κος Βλάσης Σιώμος, τοπικός Αντιδήμαρχος Πεντέλης & Πρόεδρος του ΣΠΑΠ, ο κος Βασίλης Μπούρας, Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και ο κος Άγγελος Δημοσθένους, Επικεφαλής της Παράταξης Πεντέλη Επανεκκίνηση). Επίσης, στην εκδήλωσε παρευρέθηκε και ο κος Βαγγέλης Στασινός, επιχειρηματίας του E-Shop boxed.gr και χορηγός του Αθλητικού Ομίλου ΖΩΗ.

Το Μητροπολιτικο Κολλέγιο εκπροσώπησαν η Δρ. Βίκυ Γκόλτση, Ακαδημαϊκή Διευθύντρια στο Campus Αμαρουσίου, και ο κος Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Προγραμμάτων Διοίκησης Αθλητισμού, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό και καλωσόρισαν τους καλεσμένους.

Η συνεργασία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου με τη Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πεντέλης του Αθλητικού Ομίλου ΖΩΗ αφορά σε παροχές που ωφελούν αμοιβαία και τους δύο οργανισμούς.

Από τη μεριά του, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο αναλαμβάνει τη διοργάνωση σεμιναρίων για την εκπαίδευση των αθλητριών και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους. Μερικές από τις ενότητες που θα συζητηθούν σε αυτά τα σεμινάρια θα καλύψουν θεματικές όπως: διατροφή, ψυχολογία, διαχείριση αγωνιστικού άγχους, πρόληψη τραυματισμών, και αποκατάσταση τραυματισμών.
Επιπλέον, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο θα πραγματοποιεί επιστημονικά σεμινάρια, στο πλαίσιο των προγραμμάτων σπουδών της Σχολής Αθλητισμού, για τους προπονητές και το ιατρικό επιτελείο του αθλητικού συλλόγου με στόχο την επιμόρφωση και ενημέρωση γύρω από τις διεθνείς εξελίξεις.
Επιπλέον, η συνεργασία δίνει τη δυνατότητα για πρακτική άσκηση στους φοιτητές του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Η Σχολή Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής του Μητροπολιτικού Κολλεγίου προσφέρει συγχρονα προγράμματατα σπουδών στην Προπονητική & Φυσική Αγωγή, καθώς και στη Διοίκηση Αθλητισμού, τα οποία καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της βιομηχανίας του αθλητισμού. 

Η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Αθλητικού Ομίλου ΖΩΗΣχολής Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πεντέλης για να καλύψει τις ανάγκες από την αντίστοιχη ζήτηση που είχε παρουσιαστεί, στην περιοχή του Δήμου Πεντέλης και, κατ’ επέκταση, στην ευρύτερη ζώνη των Βορείων Προαστίων.

Μάθετε περισσότερα για τη Σχολή Επιστημών Αθλητισμού και Φυσικής Αγωγής
του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και τα προγράμματατα σπουδών που προσφέρει. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ