14.12.2022
ΣΧΟΛΗ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Recruiting Days για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου

Εξειδικευμένο online event γνωριμίας με τη διεθνή τουριστική αγορά εργασίας για τους φοιτητές της Σχολής Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Με προτεραιότητα τη δικτύωση των φοιτητών με την εγχώρια και διεθνή τουριστική αγορά εργασίας, η πολυβραβευμένη Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε, διαδικτυακά, τριήμερο event διασύνδεσης. Στη διάρκεια του “Tourism International Recruiting Days”, φοιτητές των Τμημάτων Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου είχαν την ευκαιρία να περάσουν από online συνεντεύξεις με 3 κορυφαία διεθνή Recruiting Agencies ξενοδοχείων: Gordon Charles Viking Cruises, Placement International και HRC International.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΦΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ RECRUITING EVENT ΕΔΩ

Τα Recruiting Events αποτελούν πολύτιμη ευκαιρία τόσο για φοιτητές και τελειόφοιτους, όσο και για απόφοιτους της Σχολής Τουρισμού καθώς τους δίνει τη δυνατότητα να εξοικειωθούν με την κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης των διεθνών πρακτορείων Τουρισμού και να προετοιμαστούν κατάλληλα για μια καριέρα διεθνών προδιαγραφών, σε ξενοδοχεία παγκοσμίου φήμης.

Η Σχολή Τουρισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργανώνει, συχνά, εξειδικευμένα events για τους φοιτητές και απόφοιτους της με στόχο την εξασφάλιση της επιτυχούς επαγγελματικής αποκατάστασης τους.

Λίγα λόγια για την HRC International:
Από το 1995, η εταιρία HRC International δραστηριοποιείται με στόχο τη στελέχωση της βιομηχανίας του Τουρισμού με επαγγελματίες ικανούς να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του κλάδου. Διαθέτοντας ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών ανάμεσα στους οποίους τα ξενοδοχεία, Hilton, Marriott, Hyatt, IHG, LHW, καθώς και πολλά βραβευμένα fine dining εστιατόρια, τα τελευταία 20 χρόνια, έχει εξασφαλίσει θέσεις εργασίας σε περισσότερους από 7.500 επαγγελματίες. Επιπλέον, συνεργάζεται με εκπαιδευτικά ιδρύματα σε όλον τον κοσμο με στόχος να προσφέρει επαγγελματική ανάπτυξη σε φοιτητές και απόφοιτους ευκαιρίες καριέρας. Η HRC International έχει γραφεία στις ΗΠΑ, την Ολλανδία, το Μεξικό, την Κένυα και τη Βουλγαρία.

Λίγα λόγια για τη Gordon Charles Viking Cruises: 
Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η Gordon Charles δραστηριοποιείται από το 2010 και έχει εκπροσώπους και στελέχη σε Ελλάδα, Κύπρο και Αυστραλία. Διαθέτει πάνω από 50 χρόνια εμπειρία στον εφοδιασμό  ξενοδοχείων, παγκοσμίως, με επαγγελματίες φιλοξενίας που χαρακτηρίζονται για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Λίγα λόγια για την Placement International:
Πρόκειται για μία από τις ισχυρές εταιρίες πρόσληψης ξενοδοχειακού προσωπικού που προσφέρει ευκαιρίες σε ξενοδοχεία που βρίσκονται στις μεγαλύτερες μητροπόλεις και σε δημοφιλείς προορισμούς όπως Μαιάμι, Λος Άντζελες, Νέα Υόρκη ή σε πόλεις της Ιταλίας, Ισπανίας, Γαλλίας, Πορτογαλίας, Αυστραλίας, Νέας Ζηλανδίας, Κέιπτάουν, Γιοχάνεσμπουργκ, Ντουμπάι, Κατάρ, Χονγκ Κονγκ, Ταιλάνδη, Σανγκάη, Βιετναμ κ.α.

 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ