16.02.2022
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σεμινάριο με θέμα την κάλυψη τηλεοπτικού αγώνα για φοιτητές Δημοσιογραφίας & Σκηνοθεσίας

Ενα εξειδικευμένο εκπαιδευτικό σεμινάριο από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Θεσσαλονίκη για φοιτητές Τμημάτων Δημοσιογραφίας και Σκηνοθεσίας.

Με μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή δεκάδων φοιτητών, ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις για το σεμινάριο με θέμα «Πίσω από τα φώτα του CHAMPIONS LEAGUE». Στο πλαίσιο αυτό, φοιτητές Τμημάτων Δημοσιογραφίας και Σκηνοθεσίας τόσο του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, όσο και άλλων δημόσιων ή ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, παρακολούθησαν διαλέξεις από τον σκηνοθέτη Σταύρο Νταή και τον δημοσιογράφο Γιώργο Τραπεζανίδη.

Οι δύο εισηγητές, με κεντρικό άξονα την κάλυψη της τηλεοπτικής μετάδοσης ενός αγώνα Champions League, μίλησαν για θέματα που αφορούν στην παραγωγή, σκηνοθεσία και δημοσιογραφική κάλυψη ενός αγώνα Champions League και μοιράστηκαν μυστικά από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, σε δημοσιογραφικό/οργανωτικό και τηλεοπτικό/σκηνοθετικό επίπεδο. Ο ρόλος των social media ήταν ένα θέμα που επίσης απασχόλησε τους ειδηγητές του σεμιναρίου και πάνω στο οποίο τοποθετήθηκαν αναλυτικά.

To εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Σχολής Πολιτισμού του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Θεσσαλονίκη δίνοντας την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να λάβουν Βεβαίωση Παρακολούθησης. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ