24.02.2023
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Shipping Leaders: ποιες είναι οι απαιτούμενες δεξιότητες στον ναυτιλιακό κλάδο;

Oμιλία από τον General Manager της Columbia Shipmanagement Ltd., Γρηγόρη Σπουρδαλάκη, για τους φοιτητές των Τμημάτων της Σχολής Ναυτιλίας.

Η Σχολή Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου διοργάνωσε ακόμα μία ομιλία για φοιτητές των προγραμμάτων σπουδών ναυτιλίας και ναυτικής ακαδημίας με τίτλο: “Soft and Hard skills required on board vessel and ashore for a successful career in the maritime industry“.

Ο καλεσμένος ομιλητής κ. Γρηγόρης Σπουρδαλάκης, General Manager της Columbia Shipmanagement Greece Ltd., μίλησε για τις δεξιότητες (κάθετες & οριζόντιες) που απαιτούνται για μια πετυχημένη καριέρα στον χώρο της ναυτιλίας, είτε για επαγγέλματα ξηράς, είτε θαλάσσης, μεταδίδοντας παράλληλα πολύτιμο υλικό από την εμπειρία και την τεχνογνωσία του.

 

Στο πλαίσιο του θεσμού "Shipping Leaders in Residence" το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξενεί ηγετικές προσωπικότητες από τον κλάδο της Ναυτιλίας οι οποίοιμεταδίδουν γνώσεις και εμπειρία από την πολυετή καριέρα τους, στους φοιτητές.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε στο πλαίσιο του θεσμού “Shipping Leaders in Residence“, μια πρωτοβουλία της Σχολής Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου που έχει στόχο να φέρει τους φοιτητές σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις του ναυτιλιακού κλάδου, μέσω εξειδικευμένων διαλέξεων από υψηλόβαθμα στελέχη.

Η διάλεξη έλαβε χώρα στο αμφιθέατρο του Campus Πειραιά.

 

“Shipping Leaders in Residence” Ι Οι ηγέτες της Ναυτιλίας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο φιλοξενεί ηγετικές προσωπικότητες από τον κλάδο της Ναυτιλίας οι οποίοι, με επαγγελματισμό και συνέπεια, μεταδίδουν γνώσεις και εμπειρία από την πολυετή καριέρα τους, στους φοιτητές. Οι φιλοξενούμενες διαλέξεις κάθε φορά αφορούν ένα διαφορετικό θέμα, το οποίο σχετίζεται άμεσα με τη ναυτιλιακή βιομηχανία και τη ναυτική πραγματικότητα, αλλά και με τις τελευταίες εξελίξεις, τάσεις και προκλήσεις στον κλάδο παγκοσμίως.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης