28.02.2023
ΣΧΟΛΗ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Meet the professionals: διασύνδεση φοιτητών με τον κλάδο του Αθλητισμού από το Μητροπολιτικό Κολλέγιο

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο ξεκινά τη σειρά δράσεων “Meet the professionals” για τη γνωριμία και επαφή των φοιτητών με τη βιομηχανία αθλητισμού και άσκησης.

Η πρώτη συνάντηση της δράσης “Meet the professionals” του Μητροπολιτικού Κολλεγίου ολοκληρώθηκε επιτυχώς με εκπαιδευτική επίσκεψη των φοιτητών στο Προπονητικό Κέντρο Σπάτων ΠΑΕ-ΑΕK.

Στη διάρκεια της επίσκεψης, οι συμμετέχοντες φοιτητές ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Προπονητικού Κέντρου και ενημερώθηκαν σχετικά με το πλαίσιο οργάνωσης και λειτουργίας μιας Ακαδημίας ποδοσφαίρου. Επιπλέον, συναντήθηκαν με προπονητές και αθλητές, αφού παρακολούθησαν την προπόνηση Κ-19.

Η πρωτοβουλία "Meet the professionals" στοχέυει στη γνωριμία και σύνδεση των φοιτητών με τον κλάδο του αθλητισμού ο οποίος αναπτύσσεται, σταθερά, προσφέροντας όλο και περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες. 

Ο κύκλος εκπαιδευτικών δράσεων και επισκέψεων “Meet the professionals” αποτελεί πρωτοβουλία του Μητροπολιτικού Κολλεγίου  και διοργανώνεται με στόχο τη συνεχή επαφή των φοιτητών με την αγορά εργασίας για την απόκτηση διασυνδέσεων, εμπειρίας και επαφής με τον κλάδο του Αθλητισμού.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ