25.01.2023
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το 1ο “Shipping Leaders” της χρονιάς για φοιτητές Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου!

Πώς η πράσινη ναυτιλία επαναδιαμορφώνει τη λειτουργία των ναυτιλιακών;

Επενδύοντας με συνέπεια στην ολοκληρωμένη εκπαίδευση των φοιτητών, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διοργάνωσε ομιλία για τους φοιτητές των Τμημάτων της Σχολής Ναυτιλίας με καλεσμένο ομιλητή τον Capt. Παναγιώτη Δρόσο, Chief Operating Officer, Capital Ship Management Corp.

Ο Capt. Δρόσος ανέλυσε ένα από τα πιο επίκαιρα θέματα του κλάδου, την πράσινη ναυτιλία, που αυτή τη στιγμή αποτελεί γνώμονα στον τρόπο που εξελίσσεται ο κλάδος της ναυτιλίας και που διεξάγονται οι εργασίες και η καθημερινή λειτουργία των ναυτιλιακών εταιριών.

Η ομιλία με τίτλο: “The pathway towards green shipping and its impact on the daily operations in the shipping companies”  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων στο Campus Πειραιά του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Η ομιλία αποτελεί πρωτοβουλία της Σχολής Ναυτιλίας και διοργανώνεται στο πλαίσιο του θεσμού Shipping Leaders in Residence.

Οι ομιλίες που διοργανώνονται, με πρωτοβουλία της Σχολής Ναυτιλίας, στο πλαίσιο του θεσμού Shipping Leaders in Residence, στοχεύουν στη διεύρυνση των γνώσεων και δεξιοτήτων των φοιτητών και την περαιτέρω ανάπτυξη και επαφή τους με άξονα τις εξελίξεις του κλάδου τους.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ