22.03.2023
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Σεμινάριο “Sustainability in the Maritime industry” για φοιτητές της Σχολής Ναυτιλίας στο Campus Πειραιά

Το σεμινάριο με θέμα τη βιωσιμότητα στον ναυτιλιακό κλάδο πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του θεσμού Shipping Leaders in Residence του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον δεκάδων φοιτητών και αποφοίτων, το σεμινάριο “Sustainability in the Maritime industry“ έδωσε μια πολύ επιτυχημένη συνέχεια στον θεσμό Shipping Leaders in Residence που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Σχολής Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου.

Ομιλήτρια στο σεμινάριο με τίτλο: “Sustainability in the Maritime industry“ ήταν η Katerina Stathopoulou, Executive Director at Investments & Finance Ltd., η οποία ανέλυσε τα τελευταία δεδομένα και εξελίξεις σε ο,τι αφορά στη βιωσιμότητα και τις εφαρμογές της στη σύγχρονη ναυτιλία.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν φοιτητές και απόφοιτοι των προγραμμάτων σπουδών τόσο της Σχολής Ναυτιλίας, όσο και της Ναυτικής Ακαδημίας, γεμίζοντας το αμφιθέατρο του Campus Πειραιά του Μητροπολιτικού Κολλεγίου όπου έλαβε χώρα η εκδήλωση.

Ο θεσμός “Shipping Leaders in Residence“ αποτελεί πρωτοβουλία της Σχολής Ναυτιλίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και έχει στόχο να φέρει τους φοιτητές σε επαφή με τις τελευταίες εξελίξεις του ναυτιλιακού κλάδου, μέσω εξειδικευμένων διαλέξεων από υψηλόβαθμα στελέχη. 

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ