10.03.2023
ΣΧΟΛΗ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στην εκδήλωση Reverse Open Day – The Hr Edition του YES FORUM

Ενημέρωση και συμβουλευτική σχετικά με τις δεξιότητες που απαιτούνται στον ναυτιλιακό κλάδο από ακαδημαϊκά στελέχη της Σχολής Ναυτιλίας.

Διαθέτοντας ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ναυτιλιακής και ναυτικής εκπαίδευσης στη Ν. Ευρώπη, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε στην εκδήλωση  Reverse Open Day – The HR event που πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του YES Forum. 

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά με τη συμμετοχή 150 φοιτητών από το πεδίο της Ναυτιλίας. Οι φοιτητές συνομίλησαν και αλληλοεπίδρασαν με στελέχη από 25 καταξιωμένες ναυτιλιακές εταιρίες και είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε mock up interviews, με σκοπό τη δικτύωση και την εύρεση εργασίας στον κλάδο. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν B2B συζητήσεις και workshops για την εκτενέστερη επιμόρφωση και ενημέρωση των φοιτητών σχετικά με τις επαγγελματικές συνεντεύξεις.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συμμετείχε με το δικό του περίπτερο. Πιο συγκεκριμένα, η Business Development Executive School of Maritime Studies, κα Αποστολοπούλου Βίκυ και ο Dean της Σχολής Ναυτιλίας, Ιωάννης Καραουλάνης, από το Campus Πειραιά, ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους γα τα μεταπτυχιακά προγράμματα της Σχολής Ναυτιλίας. Επιπλέον, οι συναντήσεις με τους ενδιαφερόμενους περιλάμβαναν και συμβουλευτική ενημέρωση πάνω στις γνώσεις και δεξιότητες που είναι απαραίτητες για να επιτύχουν επαγγελματικά στον χώρο της ναυτιλίας.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα ναυτιλιακής και ναυτικής εκπαίδευσης στη Ν. Ευρώπη, προσφέροντας προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών που αφορούν τόσο επαγγέλματα ξηράς, όσο και θαλάσσης, σε συνεργασία με διακεκριμένα Βρετανικά Πανεπιστήμια. Η εκπαίδευση πραγματοποιείται σε εργαστήρια με εξοπλισμό τελευταίας γενιάς και προετοιμάζει τους φοιτητές  για την είσοδό τους στην αγορά εργασίας.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ