23.09.2021
ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο υπογράφει συνεργασία με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με μια από τις αρχαιότερες και μεγαλύτερες αθλητικές ενώσεις στην Ελλάδα.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο στη Λάρισα, ενισχύοντας τη δράση του στη Θεσσαλία και προωθώντας τις αξίες του αθλητισμού, υπέγραψε Σύμφωνο Συνεργασίας και Συναντίληψης με την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας (ΕΠΣΝΛ), μια από τις αρχαιότερες και μεγαλύτερες ενώσεις της Ελλάδας.

Ο σκοπός της νέας συνεργασίας αφορά τη διεύρυνση και ενίσχυση της εκπαιδευτικής διαδικασίας των φοιτητών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Λάρισα, μεταφέροντάς την κυριολεκτικά στον αγωνιστικό χώρο και με απώτερο σκοπό τη δημιουργία επαγγελματιών, ικανών να ανταπεξέλθουν στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς εργασίας. Ταυτόχρονα, συμπεριλαμβάνει κοινές δράσεις με ενημερωτικό, πολιτιστικό και αθλητικό χαρακτήρα προς την κοινωνία του Νομού Λάρισας, με στόχος την ανάδειξη και προαγωγή των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι.

Επιπλέον,  μέσω της συνεργασίας, οι φοιτητές των προπτυχιακών προγραμμάτων Sports Coaching and Physical Education (Προπονητική και Φυσική Αγωγή) και Physiotherapy (Φυσικοθεραπεία) και των μεταπτυχιακών MA Sport Development and Management (Ανάπτυξη και Διοίκηση Αθλητισμού) και MSc Sports Physiotherapy (Μεταπτυχιακό στην Αθλητική Φυσικοθεραπεία), έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής ή πρακτικής άσκησης στα σωματεία της Ένωσης. Η επαφή με τις ρεαλιστικές επαγγελματικές συνθήκες του αντικειμένου των σπουδών προσδίδει στους φοιτητές ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και επιταχύνει την απορρόφηση τους στην αγορά εργασίας. Σε αυτό το σημείο, αξίζει να πούμε πως, σήμερα, στο δυναμικό της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας ανήκουν περισσότερα από 120 ποδοσφαιρικά σωματεία.  Με τη σύμπραξη αυτή επιτυγχάνεται η εκπαίδευση επιστημόνων, ικανών να προσφέρουν υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε αθλητικούς φορείς και επιχειρήσεις, τόσο σε εθνικό, όσο και σε διεθνές επίπεδο.

Τέλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας, τα μέλη της ΕΠΣΝΛ θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στα προγράμματα σπουδών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στη Λάρισα με προνομιακά δίδακτρα.

Το μνημόνιο υπέγραψαν η Διευθύντρια του Campus Λάρισας, κα Ελίζα Κωνσταντινίδου και ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ, κος Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ