27.09.2021
ΣΧΟΛΗ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Απόφοιτες του MA Creative Writing του Μητροπολιτικού Κολλεγίου δημοσιεύουν τα διηγήματά τους

Η συγγραφική δραστηριότητα φοιτητών και αποφοίτων του μεταπτυχιακού στη Δημιουργική Γραφή, ΜΑ Creative Writing του Μητροπολιτικού Κολλεγίου βρίσκει το δρόμο της στον χώρο του βιβλίου και αναγνωρίζεται!

Τα διηγήματα δύο απόφοιτων του μεταπτυχιακού στη Δημιουργική Γραφή, ΜΑ Creative Writing, που προσφέρει το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, είναι πλέον διαθέσιμα και στο κοινό καθώς δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ, μια ηλεκτρονική έκδοση με θέματα σχετικά με το βιβλίο και τις τέχνες, με υψηλή αναγνώριση και επισκεψιμότητα.

Πρόκειται για τα διηγήματα “Χωρίς όνομα”, της Ασημίνας Χαχούλη και “Χάρτινα χρυσάνθεμα” της Ναυσικάς Παπαδασκαλοπούλου. Αμφότερα τα διηγήματα είναι προϊόν της εμπειρίας τους από τη φοίτησή της στο μεταπτυχιακό στη Δημιουργική Γραφή, ΜΑ Creative Writing. και μπορείτε να τα βρείτε εδώ και εδώ αντίστοιχα.

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Δημιουργική Γραφή, MA Creative Writing, , που προσφέρει η Σχολή Πολιτισμού & Επικοινωνίας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, σε συνεργασία με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Oxford Brookes University. θεωρείται ένα από τα καλύτερα μεταπτυχιακά στη Δημιουργική Γραφή παγκοσμίως. Καλύπτει ένα μεγάλο εύρος ειδών Δημιουργικής Γραφής όπως ποίηση, μυθιστορία, θέατρο, τηλεοπτικό σενάριο, κινηματογραφικό σενάριο, βιογραφία κ.ά.), ακόμα και απολύτως προσωπικά ή ιδιοσυγκρασιακά λογοτεχνικά είδη.
H ακαδημαϊκή ομάδα απαρτίζεται από αναγνωρισμένους, πολυβραβευμένους, εν ενεργεία συγγραφείς (Μανίνα Ζουμπουλάκη, Χρήστος Κυθρεώτης, Αμάντα Μιχαλοπούλου, Γιάννης Μπασκόζος, Χρήστος Οικονόμου, Ευτυχία Παναγιώτου, Κάλλια Παπαδάκη, Χρήστος Χρυσόπουλος) οι οποίοι αναλαμβάνουν να μυήσουν φοιτητές στα «μυστικά του επαγγέλματος», ώστε να είναι σε θέση να παραγάγουν γραφή άξια να δημοσιευθεί.

Oops! We could not locate your form.

MORE NEWS
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πανελλαδική Γραμμή Ενημέρωσης

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ